2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban
Test és lélek - 2013.02.07

munkaDolgozni muszáj. Mindenki munkával tölti a napját, a megélhetésért, a szerencsésebbek erkölcsi többletért is, és sokaknak lelki kielégülést is nyújt, ha eredményesen állnak helyt a szakmájukban. Normális keretek között nincs is abban kivetnivaló, ha valaki életcélt lát álmai megvalósításában. A nyugati világban viszont túlzottan felértékelődött mára a siker fogalma.

Test és lélek - 2013.01.27

kamillateaHa valaki nem akar egyből gyógyszereket bekapkodni a szokásos téli megfázásra, annak ideális megoldás lehet a gyógynövények óriási tárháza.

Test és lélek - 2012.12.31

szilveszter01Valaminek a vége és valami újnak a kezdete már önmagában is misztikummal teli, elmélyülésre okot adó esemény. Ha van igazán alkalmas nap a mágiára és a jóslásra, akkor a Szilveszter és az Újév napja bizonyosan ilyen

karacsonyidMinden esztendőben újra felmerülő kérdés, ki, minek örülne karácsonyra. Általában annyira elveszettnek érezzük magunkat a színes kirakatok, csecsebecsék és a sok csillogó villogó kacat láttán, hogy elkerüli figyelmünket, - ezt bizony lehet másként is csinálni.

Test és lélek - 2012.12.05

foldegyAz ember azóta fél az elmúlástól, amióta öntudatára ébredt, ezért az emberiséget már régóta foglalkoztatja a világvége elmélete. Idén, 2012-ben ez a kérdés különösen nagy jelentőséget kap, mivel a híres maja naptár utolsó napja 2012. december 21.

Test és lélek - 2012.12.04

szívA hosszabb alvás hatásosabb lehet a fájdalomcsillapító gyógyszereknél - állítják amerikai kutatók.

Test és lélek - 2012.11.24

adventhangManapság sokkal inkább összefolynak a napok, úgy érezzük, kevesebb időnk jut lelki-szellemi feltöltődésre, kapcsolataink ápolására, pedig ez napjainkban is ugyanolyan fontos lenne, mint korábban. Épp ennek jegyében telik a karácsony és az azt megelőző adventi időszak.

tüdőAmerikai kutatók egérkísérletekben fedezték fel, hogy a baktériumok antibiotikumokkal szembeni ellenállóképessége a orrgaratban zajló DNS-csere következménye

energiaitalEgy év alatt 123 embert kellett túlzott energiaital-fogyasztás miatt kórházba szállítani. Egy haláleset is előfordult, s bár közvetlen összefüggés nem volt kimutatható, az energiaital-fogyasztás hozzájárulhatott a halál bekövetkeztéhez - olvasható az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében.

Test és lélek - 2012.11.15

genetikaivizsgalatÚjabb lépcsőt jelenthet a számunkra legégetőbb kérdés - "mi tesz bennünket emberré?" - megválaszolásához egy nemzetközi kutatócsoport genetikai felfedezése.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite