2021. szeptember 20., hétfő - Friderika
Keresés a tartalomban

kovacs_magyar_andrasAlig akad ma olyan ember az országba, aki ne hallott volna már Kovács - Magyar András táltosról, akihez nemcsak hazai sztárok, hanem világsztárok is előszeretettel járnak gyógyulni. Ő kezelte többek közt Guns N' Roses együttes énekesét, Axl Rose-t, vagy éppenséggel Yoko Ono-t, aki vele kezeltette nyaki sérvét.

mystic2Misztikus világ, amely megdöbbentő őszinteséggel tárul az ember elé. Egy olyan világ, amiben sokan hisznek, és sokan kételkednek, de bárhogy is van minden ember kíváncsi a jövőjére, a sorsára. Minden ember tudni szeretné, hogy hogyan alakul az élete, pénzügyi helyzete, egészsége, avagy párkapcsolata. Mystic tisztánlátó, aki kendőzetlen őszinteséggel tárja fel jóslataival az igazságot.

Test és lélek - 2012.06.06

jógaSpeciális jógagyakorlatok segíthetnek a szélütésen átesett betegek rehabilitációjában - hangozott el az Amerikai Sportorvosok Kollégiumának San Francisco-i kongresszusán.

betegKönnyen megjelenhet a kanyaró a július végén kezdődő londoni olimpián és a héten induló, lengyel-ukrán rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon - figyelmeztet az Egészségtudatos Utazásért Program.

Test és lélek - 2012.05.29

szívÚgy tűnik, hogy a vesék és más átültetett szervek újrahasznosíthatók. Nemrég Chicagóban - az Egyesült Államokban először - egy nem jól működő átültetett vesét kivettek az élő páciensből, és valaki másnak adták. Az 1980-as évek óta voltak egyéb esetek is, amikor egy átültetett szervet többször is felhasználtak, de ezek ritkán fordultak elő, és csak akkor, ha az, aki először megkapta a szervet, meghalt.

Test és lélek - 2012.05.26

pollen

A napokban a pázsitfűfélék okozhatnak tüneteket az arra allergiásoknak, de egyre több allergén is most kezd virágozni - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebookon szombaton.

egeszseg01A rendszeres kocogás sokak kedvenc mozgásformája és valósággal szenvedéllyé válik. Dán szívgyógyászok több évtizedes tanulmánya azt bizonyítja, hogy a kocogás az életet jelentősen meghosszabbítja, és a kocogók vallomása szerint örömöt is ad.

Test és lélek - 2012.05.23

szívA szívbe és a koszorúerekbe fölvezetett katéter alapvetően megváltoztatta a szívgyógyászatot: a diagnosztika és a gyógyítás új lehetőségeket kapott. A további fejlődést a robottechnika nyitotta meg, amely a szakorvost segítve, sőt helyettesítve elvégzi az életmentő beavatkozásokat.

fejfajasA Kárpát-medence felett örvénylő ciklon kedden kettős fronthatást, valamint térben és időben erős változékonyságot okoz. A légszennyezettség azonban alacsony marad, és a pollenkoncentráció is sokfelé jelentősen csökken.

fogorvosA fogbél (pulpa) őssejtjei biztonságosabbak és hatékonyabban alkalmazhatók idegsejtek pótlására, mint a máshonnan nyert őssejtek, a jelenleg "in vivo" (élő szervezetben) a Semmelweis Egyetem (SE) Fogorvostudományi Karán Varga Gábor, az Orálbiológiai Tanszék vezetője irányításával folyó kísérletek pedig azt mutatják, hogy alkalmasak lehetnek gerincsérülések gyógyítására - hangsúlyozza az SE közleménye.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite