2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTetőt bontott a betörő Nógrád megyében

Hírek Nógrád megyéből


Tetőt bontott a betörő Mátraverebélyben; engedély nélkül vágta a fát egy férfi Taron.

rendbt

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Nándor 33 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 33 éves férfi 2013. októberétől 2014. január 26-ig több alkalommal ismerősének mátraverebélyi családi házába betört. A lakóház tetőszerkezetéről a cserepeket leemelte és így bejutott a padlásra. Az ott lakó férfi távollétében a gyanúsított a lakás helyiségeit átkutatta és a megtalált több doboz cigarettát és készpénzt eltulajdonította.

A beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy a bűncselekmények elkövetésével B. Nándor megalapozottan gyanúsítható. A férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. József 31 éves recski lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján gyanúsított 2014. január 26-án 11 óra 50 perc körüli időben Tar külterületén lévő erdőrészből engedély nélkül kézifűrésszel kivágott több akácfát. A járőrök a férfit a helyszínen tetten érték és elfogták, az eltulajdonított fát és a kivágáshoz használt kézi fűrészt lefoglalták.

A rendőrök Cs. Józsefet a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-01-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite