2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTetten érték a 19 éves salgótarjáni bolti tolvajt

Tetten érték a 19 éves salgótarjáni bolti tolvajt


Kozmetikai cikkeket, édességet kísérelt meg eltulajdonítani a 19 éves férfi a salgótarjáni üzletekből.

rendorsegnegy


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés 2014. november 5-én 11 órakor, miszerint egy férfit az egyik salgótarjáni lakótelep élelmiszerüzletében lopáson értek tetten. A járőrök a helyszínen visszatartott 19 éves férfit igazoltatták és megállapították, hogy vele szemben több bolti lopás miatt is érkezett az elmúlt időszakban bejelentés.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján B. Gergely megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. november 4-én a bejelentést megelőzően az élelmiszerboltból egy dezodort a ruházata alá rejtett, és a termék kifizetése nélkül akart az üzletből távozni. Az üzlet kijáratánál az áruvédelmi kapu beriasztott, és a bolti alkalmazottak a férfit tetten érték. A 19 éves férfi gyanúsítható továbbá azzal is, hogy társával 2014. október és augusztus hónapokban egy salgótarjáni drogériából csokoládét, kozmetikai termékeket tulajdonított el. Az eltulajdonított tárgyak egy részét a férfi értékesítette.


Az egyenruhások B. Gergelyt a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók három rendbeli szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi társának kihallgatására a későbbiekben kerül sor.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2014-11-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite