2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
BulvárTitkos hőstettet hajtott végre Stohl András

Titkos hőstettet hajtott végre Stohl András


sthol andrasSokáig titokban őrizgetett hőstettéről mesélt Stohl András Fábry Sándor műsorában, a beszélgetés ezen részlete azonban végül nem került adásba. Csak akik ott voltak a show felvételén, azok tudhaják: Stohl András évekkel ezelőtt apa és lánya életét mentette meg egy súlyos autóbalesetben.


A májusban ittas és drogos állapotban karambolt okozott színészről eddig senki sem tudhatta, hogy múltjában egy másik súlyos autóbalesetet is találhatunk, amelynek azonban ő volt a pozitív hőse.


Nem is szeretném most magam fényezni, hogy milyen remek ember vagyok, mert kimentettem valakit, de valóban így volt" - mondta a show felvételén Stohl András a főiskolás évei alatt történt esetről, amikor két másik diáktársával Szegedre utaztak.
"Megelőzött minket egy kisteherautó, amelyik nekiment egy másik autónak, majd felborult és kigyulladt. Megálltunk, de az egyik társam a sokktól nem szállt ki, csak ült a kocsiban és meredten nézett maga elé, miközben azt mondogatta, hogy "Baj van, baj van!". A másik kiszállt és elszaladt, pedig semmi közünk nem volt a balesethez! Én viszont kihúztam két embert, egy apát meg egy lányát az égő kisteherautóból: ők életben maradtak" - mesélte Stohl András, majd hozzátette: odament a másik karambolozó autóhoz is, de a benne ülő bácsin már nem tudott segíteni. A szörnyű balesetről szóló beszélgetést végül Stohl terelte el, mondván jobb' szeretne vidám témákról beszélgetni Fábryval.


Forrás: Napi Ász/HÍR PORT24

2010-12-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite