2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTizenéves fiúk raboltak ki egy 60 éves férfit Salgótarjánban - VIDEO

Tizenéves fiúk raboltak ki egy 60 éves férfit Salgótarjánban - VIDEO


Két órán belül elfogták a salgótarjáni rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves férfit és fiatalkorú társát.

aluljaro

Fotó: POLICE


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Barnabás 18 éves etesi lakos és 15 éves salgótarjáni fiú társa ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint V. Barnabás 2014. július 30-án 22 óra 40 perc körüli időben, Salgótarján egyik aluljárójában fiatalkorú társával egy idős férfit fellökött, majd a földre eső 60 éves férfit egy alkalommal, nagy erővel tenyérrel pofon, majd ököllel az arcán megütötte. A bántalmazás után a 15 éves fiú a sértett táskáját elvette, és a benne lévő értékekkel együtt, társával a helyszínről elmenekültek. A salgótarjáni rendőrök a térfigyelő kamera adatai alapján a gyanúsítottakat két órán belül beazonosították, és a város területén elfogták. A fiatalkorú tartózkodási helyén végrehajtott házkutatáson a nyomozók a sértettől eltulajdonított tárgyakat megtalálták és lefoglalták.


A rendőrök V. Barnabást és társát a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, és rablás bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

Edvin Marton koncert

HIRDETÉS

2014-08-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite