2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye - Tizenöt település, több tucat bűncselekmény - videóval

Tizenöt település, több tucat bűncselekmény - videóval


A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói öt férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akik négy megye területét érintő, több tucat vagyon elleni bűncselekmény elkövetését ismerték el.

rendorautouj

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. István 33 éves nagykátai lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Pásztói Rendőrkapitányság nyomozóinak együttműködése eredményeképpen a rendőrök további két férfit hallgattak ki gyanúsítottként egy rendbeli orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 41 éves hévízgyörki O. István és a 46 éves turai P. Tamás a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. január 9-ét megelőző időben a K. István által eltulajdonított szerszámgépeket vagyoni haszonszerzés végett megvásárolták, illetve azok elidegenítésében közreműködtek.

Megállapítást nyert továbbá, hogy K. István és másik két társa, a 26 éves M. Gergely galgagyörki lakos és egy 36 éves román férfi 2015. január 4-én 22 óra 30 perc és 2015. január 5-én 8 óra közötti időben Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jánoshida község területén több rendbeli hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekményt követtek el.

A gyanúsítottak helyszíni kihallgatásuk alkalmával a nyomozóknak tizenöt - Nógrád, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyei - községet és azokhoz tartozó több tucat helyet jelöltek meg az általuk elkövetett bűncselekmények helyszíneként. Ezek Nógrád megyében négy városi rendőrkapitányság - Rétság, Balassagyarmat, Szécsény és Pásztó - illetékességi területét érintik.

A nógrádi nyomozók - más megyék nyomozóival együttműködve - vizsgálják, hogy további hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével a 33 éves nagykátai férfi és társai összefüggésbe hozhatóak-e.


Forrás: MTI/ Nógrád24

 

 

2015-03-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite