2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye – többen megsérültek balesetben az elmúlt 24 órában

Nógrád megye - többen megsérültek balesetben az elmúlt 24 órában


Az elmúlt napon három személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

rendorsegvillogo

Egy 66 éves férfi közlekedett segédmotoros kerékpárral Szécsény belterületén a Kossuth úton 2018. június 22-én 12 óra 30 perckor, amikor a Báthori út kereszteződésénél egy kutya nekifutott a jármű első kerekének. A férfi a segédmotoros kerékpárral elesett és megsérült.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az éjszakai órákban Nagyoroszi belterületén is. A Felszabadulás úton egy 43 éves férfi közlekedett segédmotoros kerékpárjával, amikor lehaladt az úttestről és egy betonozott virágtartónak ütközött. A segédmotoros kerékpár vezetője súlyos sérülést szenvedett a baleset következtében.

A megye területén az elmúlt 24 órában további egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A motorkerékpárosokat a gépkocsikban jellemző passzív biztonsági eszközök nem védik, így közlekedési baleset esetén testük közvetlen fizikai behatásoknak van kitéve, a motorosok kevésbé észlelhetőek, mint a nagyobb méretű járművek.

A motoros balesetek elkerülésére, megelőzésére minden közlekedőnek törekednie kell. A motorosok is sokat tehetnek azért, hogy ne váljanak baleset részesévé, illetve áldozatává. A láthatóság-észlelhetőség biztosítása, a kiszámíthatóság, a KRESZ előírások betartása mind nagyon fontos láncszeme biztonságuknak.

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!Forrás: Police.hu


2018-06-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite