2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTöbb garázdaság miatt is intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök

Több garázdaság miatt is intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére a tegnapi napon Sóshartyánból érkezett a bejelentés, melyben egy nő kért segítséget, mert testvérét többen megverték.

Rendőr autó002

A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a garázdaság vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 és 23 éves sóshartyáni személyeket. A két férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányágra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A beszerzett adatok alapján a fiatalkorú személy és társa a délutáni órákban egy 25 éves férfival a lakóháza előtti útszakaszon hangos szóváltásba került, majd ököllel bántalmazták és megrugdosták. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

Garázdaság miatt intézkedtek a Szécsényi Rendőrkapitányság beosztottjai is az illetékességi területen a tegnapi napon két esetben is.

A délelőtti órákban Szécsényben az egyik út kereszteződésében egy 47 éves és egy 73 éves szécsényi férfi között alakult ki veszekedés, majd a fiatalabb személy az idősebb férfit megütötte, aki ennek következtében elesett. A sértett könnyű sérülést szenvedett.

A 47 éves férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Majd a szécsényi rendőrök 17 óra 25 perckor Endrefalvára vonultak, mivel onnan az egyik italboltot üzemeltető személy tett bejelentést, hogy egy férfi betörte a vendéglátó egység ablakát. A helyszínen a járőrök elfogták és garázdaság vétsége elkövetése miatt előállították azt a 37 éves endrefalvai férfit, aki az adatok alapján a nap folyamán a presszóban italozott, majd különösebb indok nélkül a nála lévő poharat beledobta az üvegablakba, amely ettől kitört. A cselekményével sértettnek 25.000 Ft kárt okozott.

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2012-10-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite