2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
ItthonTöbb mint húsz helyen van teljes útzár Pest megyében

Több mint húsz helyen van teljes útzár Pest megyében


Továbbra is több mint húsz helyszínen van teljes útlezárás Pest megyében - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője hétfő reggel az MTI-vel.

rendőr01


Lényegesen hosszabb menetidővel kell számolna annak, aki akár északról, akár a délről próbál Budapestre eljutni - hívta fel a figyelmet a szóvivő. Dunabogdánytól kezdődően a 11-es úton sok helyen félpályás lezárás van. Visegrádról Szentendrére csak a pilisszentlászlói úton lehet eljutni, ott viszont már korábban elkezdődtek a teljes körű felújítási munkák, így ott is a fél pályán lehet közlekedni.


A váci térségben a 2-es és a 12-es úton is több helyen van teljes vagy félpályás korlátozás, ezért a közútkezelő azt javasolja a járművezetőknek, hogy az M2-es autóutat használják terelőútként - közölte. Pécsi Norbert Sándor arra hívta fel a figyelmet, hogy akár a váci, akár a szentendrei vagy a dél-pesti részről indulnak az autósok a főváros felé, mindenképp egyre erősebb forgalomra számítsanak, jelentősen megnövekedhet a menetidő.


Aki teheti, ma ne is induljon el autóval Budapest irányába ezekből a térségekből - javasolta Pécsi Norbert Sándor, és emlékeztetett rá, hogy a fővárosban is jelentős korlátozásokra lehet számítani. Aki útra kel, annak érdemes az Útinformnál vagy a megyei diszpécserszolgálatoknál tájékozódnia az aktuális forgalmi helyzetről - emelte ki a közútkezelő szóvivője.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-06-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite