2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTóbiás: Salgótarján békét akar és építkezni akar

Tóbiás: Salgótarján békét akar és építkezni akar


Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint Salgótarjánt nem lehet megvásárolni, a város békét akar és építkezni akar.

tobias1128

Tóbiás József szombaton a nógrádi megyeszékhely főterén tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, bár a kormány magára hagyja a várost, de az elindult az építkezés útján, és a szocialisták ezt az építkezést kívánják támogatni.

Salgótarján vasárnap választ; a Dóra Ottó volt polgármester által másfél évvel ezelőtt megkezdett békés építkezés, vagy az ellenfeleink által folytatott háború, gyűlöletkampány között választ - hangsúlyozta.

Semmit nem tud elvenni a kormány, ami a városé, a kilencmilliárd forintos európai uniós támogatásról a város fog dönteni - mondta az MSZP elnöke.

Tóbiás József szerint a baloldal jelöltje, Fekete Zsolt a garancia arra, hogy nem "fideszes módra" zajlik majd a fejlesztés, hogy a "haveroknak, rokonoknak" fejlesztési forrásokat adjanak. A pénzt a kultúrára, az oktatásra és a munkahelyteremtésre fordítják - hangsúlyozta.

Több száz piros dzsekis aktivista és politikus volt a főtéren, ahol Tóbiás József arról is beszélt, hogy nagyon izgalmas hét zajlott az országban, "és azt kell, hogy mondjam, hogy nincs már bizodalom a Nemzeti Választási Bizottságban".

Elmondta, ez a bizottság felügyeli, hogy mi történik vasárnap Salgótarjánban. Ezért - megelőzve az esetleges visszaéléseket - egy tiszta választási mozgalmat indítanak el szombaton a legnagyobb közösségi oldalon - közölte a szocialista politikus, aki szerint az oldalon mindenki elmondhatja, ha törvénytelenséget lát, és tapasztal. Jelezte, a baloldal pártjai minden szavazókörben ott lesznek, hogy biztosítsák a választás szabadságát.

Vasárnap tartják az időközi polgármester-választást Salgótarjánban. Azért kell újra voksolni, mert novemberben meghalt Dóra Ottó, a város 2014-ben megválasztott szocialista polgármestere.

 

Forrás: MTI/NOGRAD242016-02-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite