2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
ItthonTömegverekedésbe fulladt a közmunkás képzés

Tömegverekedés volt Ormosbányán


Kilenc ember ellen indult eljárás garázdaság miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

verekedes

képünk illusztráció!

Dobi Tamás elmondta: a kilenc ember Ormosbányán egy közintézményben verekedett össze.

Közlése szerint négy ember képzésen vett részt, korábbi sérelmeik miatt tűztek össze, a verekedésbe pedig az odaérkező rokonok, ismerősök is bekapcsolódtak.

A Borsod Online úgy tudja, hogy a művelődési házban történt eset során az intézmény bútoraival is verték egymást a résztvevők.

A Jobbik az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében fokozott rendőri jelenlétet sürgetett a közmunkás-képzések helyszínein. Jakab Péter, a párt megyei alelnöke úgy fogalmazott: "Borsodban megtörtént az, ami borítékolható volt: a budai íróasztalok mögött megalkotott közmunkás-képzés tömegverekedésbe fulladt. A Jobbik már többször elmondta, hogy a közfoglalkoztatottak választások előtti "oktatása" nem más, mint kampányízű pótcselekvés, ami nemhogy versenyképes tudást nem biztosít az érintetteknek, de helyenként még az energiáik lekötésére sem alkalmas."

A politikus szerint döbbenetes belegondolni, hogy nemrég a Fidesz "az ilyen mélyigénytelen, agresszív embereket is beültette volna az általános iskolákba a gyerekeink mellé". A Jobbik és a szülők összefogása ezt megakadályozta, ennek ellenére jól látható, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén egyes településein a közmunkás-képzés közbiztonsági kockázatot jelent - írta közleményében az ellenzéki politikus.

Forrás: MTI/ NÓGRÁD24

 

 

2014-01-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite