2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTömegverekedés tört ki Balassagyarmaton!

Tömegverekedés tört ki Balassagyarmaton!

December 4-én 04 óra 25 perckor érkezett a bejelentés a Balassagyarmati Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a belvárosban többen verekednek, egy férfi arcát megvágták és a négy támadó a helyszínről elmenekült.

rendorsegbs

A rendőrök pár percen belül helyszínre értek, ahol megállapítást nyert, hogy négy külföldi férfi és egy eddig ismeretlen magyar férfi - aki időközben a helyszínről távozott -szóváltásba, majd lökdösődésbe keveredett Balassagyarmat belváros részén.

Az egyik külföldi személy sörösüveggel támadt az ismeretlenre, melyből eredő bántalmazást akarta megakadályozni az éppen odaérkező 35 éves balassagyarmati és 31 éves varsányi férfi testvérpár, akik szintén dulakodásba keveredtek a külföldiekkel.

Őket a nem magyarul beszélők ököllel, esernyővel, majd a földre került 31 éves férfit lábbal megrúgva bántalmazták. Menekülés közben egy járdán álló férfit az egyik személy a nála lévő törött esernyővel arcon vágott.

A bántalmazás következtében a 26 éves balassagyarmati férfi arcán könnyű - vágásos - sérülést szenvedett. A rendőrök a személyleírás alapján megállapították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyek személyazonosságát, akiket rövid időn belül a város területén elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

A hatóság a két 29, egy 25 éves és egy 30 éves külföldi - algériai, albán, palesztin, libanoni - állampolgárságú férfival szemben csoportosan elkövetett garázdaság miatt folytat büntetőeljárást.

 

HÍR PORT 24

 

2011-12-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite