2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTörődés Napja Nógrád megyében

Törődés Napja a Játékvár Tagóvodában


Önkéntesek munkálkodtak az intézmény udvarán

torodesnapja

Színes kerítés és rendezett udvar várja a balassagyarmati Játékvár Tagóvoda gyermekeit kedden: a Budapest Bank helyi fiókjának munkatársai tették szebbé a hétvégén az intézmény játszóterét a pénzintézet Törődés Napja akcióján. A bank idén tavasszal országszerte 11 helyszínen rendezi meg az eseményt.

torodesnapja1

A Budapest Bank Törődés Napja önkéntes programsorozata a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozza. A kétkezi munkán túl a pénzintézet százezer forinttal is hozzájárult a Játékvár Tagóvoda udvarának rendbetételéhez. Az önkéntesség nagy hagyományokkal rendelkezik a Budapest Banknál: a balassagyarmati pénzintézet dolgozói is több éve résztvevői az eseménysorozatnak.

„Bankfiókunk munkatársai évről évre nagy lelkesedéssel vesznek részt az önkéntes akciókban. A tavalyi Törődés Napján a Nyitnikék Tagóvoda mászókáit csiszoltuk le és festettük át a szülők segítségével. A Játékvár Tagóvoda idén pályázta meg a Zöld Óvoda címet, ezért döntöttünk úgy, hogy ezen a tavaszon őket segítjük a kerítés lefestésével, parkrendezéssel, valamint szemétszedéssel" - mondta Fábiánné Jóna Zsuzsanna, a bankfiók vezetője.

Az önkéntesség a Budapest Bank társadalmi felelősségvállalásának kiemelten fontos eleme. A Törődés Napja programsorozat komoly hagyományokkal rendelkezik, több mint tíz esztendeje, évente két alkalommal rendezik meg. A pénzintézet további kezdeményezéseivel is aktívan támogatja a civil társadalom fejlődését. A bank jelentős szerepet vállal a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztésében, a kultúra, a szellemi élet, az oktatás és a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatásában is. A „Budapest Bank Budapestért" és a „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért" Alapítványokkal, valamint a „Budapest Bank Békéscsabáért" Programmal az elmúlt 23 évben összesen mintegy 900 millió forinttal támogatta a közérdekű kezdeményezéseket.


(X)

2014-06-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite