2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
ItthonTörök Zsolt összefogásra szólított fel a kormány leváltásáért

Török Zsolt összefogásra szólított fel a kormány leváltásáért


Összefogásra szólított fel az MSZP szóvivője szerdai debreceni sajtótájékoztatóján annak érdekében, hogy leváltsák Orbán Viktor "tolvaj kormányát".

Török Zsolt02


A döntés az emberek kezében van - mondta Török Zsolt, hozzátéve: ha az MSZP kerül hatalomra, igazságosság, szabadság és nagyobb biztonság lesz az országban.


A politikus üdvözölte, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ szerdán visszavonta az iskolagyümölcs-programra kiírt közbeszerzési pályázatot, amelynek a feltételeit szerinte egyetlen cég tudta volna teljesíteni, s az is egy fideszes képviselő érdekeltségi körébe tartozik.


"A föld- és trafikmutyik után ez is a piac újraosztása lett volna, amivel egy-két ember járt volna jól" - tette hozzá a szóvivő.
Török Zsolt reményét fejezte ki, hogy az intézményfenntartó ezután "tiszta, átlátható, normális pályázatot" ír ki.


A pénztárgépek adóhivatalhoz bekötésének június 30-ról szeptember 1-jére történő halasztását Török Zsolt - Ángyán Józsefet idézve - úgy értékelte: "a maffiacsaládok nem tudtak megegyezni, hogy a tolvajkormány igényeit ki elégítse ki".


A debreceni MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatón Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja narancsszínű lufikat engedett a magasba egyebek között olyan feliratokkal, mint: "kinevezett kegyeltek", "tisztább közéletet", "trafikmutyi", "az egészség nem pénzkérdés, rövidebb várólistákat", "20 százalék a tiszta közélet?", "gáz van!".

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-06-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite