2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
BulvárTóth Vera kalandja a transzvesztita Madonnával

Tóth Vera kalandja a transzvesztita Madonnával


Tóth VeraAz énekesnő a hollywoodi sztárok közkedvelt szállodájában szállt meg Las Vegas-ban, s természetesen rengeteg élménnyel tért haza. Tóth Vera nagy kalandon van túl. Az énekesnő nemrégiben Las Vegas-ban járt, és Zimány Lindához hasonlóan ő is rettentő sok élménnyel ért haza. Vera abban a szállodában szállhatott meg, ahol a Másnaposok című filmet forgatták, de találkozott Madonna és Tina Turner transzvesztita megfelelőjével is. Az énekesnő pénztárcája sem lett egyébként sokkal laposabb a túra miatt: egy amerikai barátja látta vendégül, és a játékgépek sem ejtették rabul.


Már a nagy utazás előtt bajba keveredett a Megasztár győztese, ugyanis másodperceken múlott, hogy nem késte le a Las Vegasba tartó gépét. „Amikor leszálltam New Yorkban, a jegyemen az szerepelt, hogy a 15-ös kapun kell bemennem, oda is mentem, de nem történt semmi. A körülöttem lévő kolumbiaiaktól próbáltam segítséget kérni, de ők nem tudtak angolul." Végül Vera a felszállás előtt néhány másodperccel tudta meg, hogy a gép máshonnan indul. „Megkérdeztük a jegykezelőt, aki azt mondta, hogy a gép már fölszállt. Aztán pontosított, hogy csak 3 másodperc múlva száll föl, úgyhogy fölkaptuk a csomagjainkat, és rohantunk a gépre!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Tóth Vera.


Verának leginkább az tetszett, hogy ugyanabban a szállodában szállt meg, amiben a Másnaposok című filmet forgatták, ráadásul a szobája is amellett a szoba mellett volt, ahol a film készült. „Néztem a szálloda tévéjét, hogy kik szálltak meg itt eddig, Jennifer Lopez, Ben Affleck, amikor még együtt voltak, fantasztikus érzés volt. Tényleg olyan helyen szálltam meg, ahol már minden sztár volt."
Vera még Tina Turnerrel és Madonnával is találkozott, persze nem személyesen. „Transzvesztiták voltak beöltözve Madonnának és Tina Turnernek, egyszerűen nem hittem el, azt hittem, hogy ők állnak ott" - meséli az internetes sztártévé videójában az ex-megasztáros.


Vera úgy találja, hogy Las Vegas nem is olyan drága, ha az ember nem játszik, még a szállodai szobák ára sem olyan megfizethetetlen, mint azt az ember gondolná. Igaz, Veráék szobája egy éjszakára 1000 dollár volt, bár Vera szerint ez sem biztos, lehet, hogy csak az amerikai barátja akart valami nagyot mondani.

2010-03-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite