2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTovábbi korlátozások Nógrád megyében

További korlátozások Nógrád megyében

 

A rendkívüli időjárásra tekintettel a Nógrád megyei határátkelőhelyeken történő átlépést is korlátozták a hatóságok - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Havazás a Mátrában


Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2017. január 13-án 6 óra 30 perctől a 2-es számú főút Nógrád megyei szakaszán elrendelték a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű gépjárművek közlekedésének korlátozását, továbbá ugyanezen gépjárművek parassapusztai határátkelőhelyeken történő átkelését.


A jelenlegi adatok szerint a szlovák hatóságok a rendkívüli időjárásra való tekintettel valamennyi Nógrád megyei határátkelőt lezárták és a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű gépjárművek határátlépését korlátozzák. A szlovák hatóságok a rendkívüli időjárásra való tekintettel valamennyi Nógrád megyei határátkelőhelyet lezárták és a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű gépjárművek határátlépését korlátozzák. A rendőrök Pest megyében az M0-ás autópályáról az M2-es autópálya felé közlekedő tehergépjárműveket a fóti hipermaket parkolójába terelik.

Tekintettel arra, hogy a szlovák hatóságok a Nógrád megyei határátkelőhelyen a Szlovák Köztársaság irányába a 7,5 tonna legnagyobb össztömegű tehergépjárművek kilépő forgalmát korlátozták, a 23-as és 21-es főutak Nógrád megyei útszakaszán forgalomterelés zajlik. A rendőrök a 7,5 tonna legnagyobb össztömegű tehergépjárművek tranzitforgalmát elkerülő utakra terelik.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2017-01-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite