2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTrafik botrány-Becsó Zsolt: nem politikai alapon választották ki a győzteseket

Trafik botrány-Becsó Zsolt: nem politikai alapon választották ki a győzteseket


Nem politikai alapon választották ki a trafikpályázatok győzteseit - jelentette ki csütörtökön Becsó Zsolt Nógrád megyei fideszes országgyűlési képviselő, aki szerint természetesen érdeksérelmekkel jár, hogy a korábbinál jóval kevesebb trafik működik majd Magyarországon.

Becsó Zsolt003

A kormánypárti politikus az MTI-hez eljuttatott közleményében a szocialista Boldvai László keddi sajtótájékoztatójára reagált. Az ellenzéki parlamenti képviselő azt mondta: a nógrádi megyeszékhelyen és környékén Becsó Zsolthoz közel álló barátok nyerték el a kiírt koncessziós pályázatok többségét. Szerinte Nógrádban sem történt más, mint az ország több pontján, a Fidesz nagy valószínűséggel saját berkein belül, előre eldöntött módon lemutyizta, kiknek adja oda ezt a lehetőséget.

Válaszában Becsó Zsolt azt írta: nincs rejtegetnivaló, a pályázatot végig nyilvános, törvényes, mindenki által ismert szempontok szerint bonyolították le.

"Akik lehetőséget kapnak, azok családi vállalkozások, nem pedig a multik. Olyan vállalkozások, akik közül többen családalapítás előtt állva, önálló egzisztenciát szeretnének kialakítani, és tisztességes munkával itt, Magyarországon szeretnének boldogulni" - fogalmazott.

A fideszes képviselő hangsúlyozta: sem családtagja, sem barátja nem nyert koncessziót, és szerinte "a mutyizás az MSZP-s képviselő kedvenc időtöltése".

Becsó Zsolt szerint a szocialisták azzal kénytelenek szembesülni, hogy nem csak a kormány, de Nógrád megye is jobban teljesít, mint a 2006-2010 közötti szocialista érában, "a helyzetből következik, hogy az MSZP nem riad vissza a mocskos, aljas, lejárató negatív kampány vitelétől".

Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

 

2013-05-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite