2019. március 23., szombat - Beáta
Keresés a tartalomban
KultúraTragédia a színpadon: előadás közben halt meg Nagy László Zsolt

Tragédia a színpadon: előadás közben halt meg Nagy László Zsolt


Nagy László ZsoltA 30 éves debreceni művész hétfő este az Unokák Színháza alternatív csoport F.A.L. című produkciója közben lett rosszul, s a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.


Előadás közben elhunyt a debreceni Csokonai Színház fiatal színésze, Nagy László Zsolt egy szegedi vendégszereplésen lett rosszul - tudatta színháza. Balogh József, a MASZK Egyesület vezetője szerdán elmondta: a Régi Zsinagógában az egyesület 19 éve működteti befogadó színházi programja keretén belül bemutató helyét. A 30 éves debreceni művész hétfő este az Unokák Színháza alternatív csoport F.A.L. című produkciója közben lett rosszul, s a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét veszítette.


Nagy László Zsolt 1980-ban született Püspökladányban. 2006-tól 2008-ig a Csokonai Színház stúdiósa volt, 2009-től pedig a társulat tagja. Az elmúlt évadban láthatta őt a közönség A zöld kígyó és a Szép Liliom, a Kőrózsa betonszív című előadásokban. Korábban többek között a Ribillió Rómában, A macskák szerdája, az Úri muri, a Szegény Dzsoni és Árnika, A talizmán, Csattanuga Csucsu, az Oblom-off, a Krisztus oratórium, az Egy szerelem három éjszakája és a West Side Story előadásokban nyújtott prózai és táncos alakításai révén szeretette meg őt a közönség és a társulat. A debreceni Unokák Színháza és a KonzervArtaudrium Színházi Műhely társulatának is tagja volt írja a Csokonai Színház honlapja.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-09-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite