2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTüntetés lesz Salgótarjánban

Tüntetés lesz Salgótarjánban


Jövő héten hétfőn Salgótarjánban is lesz kormány ellenes tüntetés. A szervezők november 17-én, hétfőn 18 órától a Fő térre várják mindazokat, akik elégedetlenek a kormány politikájával, intézkedéseivel - olvasható a közösségi portálon. Ezzel a tüntetéssel Salgótarján is csatlakozik „ A közfelháborodás napja" elnevezésű országos demonstrációhoz.

jamk

„ A közfelháborodás napja" elnevezési demonstráció szervezői, november 17-én Budapest mellett szinte az összes nagyvárosban szerveznek hasonló megmozdulásokat, így Salgótarjánban is. A demonstrációt a közösségi portálon szervezik, ahol az alábbi felhívás olvasható:

„Nem dőlünk be a kommunikációs trükknek!
Tiltakozzunk már nem csak az internetadó bevezetése ellen! Az internet adó bevezetésétől nem álltak el, csak éppen más néven, más időpontban vezetik be. A közeljövőben újabb módszerekkel sarcolnak meg bennünket! Pártsemleges találkozó mindazok számára, akik nem értenek egyet az új adónem bevezetésével, akiknek elege van abból, hogy sárba tiporják a jogainkat! Tanuljon meg mindenki olvasni a sorok között! Beszéljünk arról, hogy a kormány intézkedései mögött milyen valós tartalom húzódik meg a többség kárára! Mindenki hozza magával a telefonját, emeljük mi is egyszerre a magasba 2014. november 17-én késő délután, közben gondoljunk azokra, akik az ország különböző pontján ismét utcára vonulnak, értünk is! - áll az eseményt szervezők közösségi oldalán.

 

Forrás: Facebook/NÓGRÁD24

 

 

2014-11-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite