2019. április 24., szerda - György
Keresés a tartalomban
ItthonTüntetést szerveznek a Facebookon Lázár János ellen

'Lázár János húzzon a közéletből' - Tüntetést szerveznek a Facebookon Lázár János ellen


Lázár János2Több Facebook-oldalon is követelik Lázár János távozását a közéletből a tegnap nyilvánosságra került, a szegényekről tett kijelentései miatt. A Kettős Mérce nevű blog vasárnap este hat órára tüntetést szervez a Fidesz székházához - adta hírül a Független Hírügynökség.


Több Facebook-oldalon is követelik Lázár János távozását a közéletből a tegnap nyilvánosságra került, a szegényekről tett kijelentései miatt, írja a Független Hírügynökség. A Kettős Mérce nevű blog honlapján és Facebook-oldalán vasárnap este hat órára "polgári engedetlenségi flash mobot", tulajdonképpen tüntetést kezdeményezett a Fidesz budapesti, Szentkirályi utcai székházához.


Indult egy Facebook-csoport "Lázár János húzzon a közéletből" címmel. Ott megköszönik Lázár János eddigi munkáját, de azt javasolják neki, a továbbiakban inkább a befektetéseivel foglalkozzon, kioktatásaira nem tartanak igényt.


A Független Hírügynökség felidézi: Lázár János Fidesz-frakcióvezető és hódmezővásárhelyi polgármester városa közgyűlésének ülésén az interneten közzétett hangfelvétel szerint azt mondta: "Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem."


A témához kapcsolódó cikkeink:


Lázár: aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér>>>


Lázár kijelentését bírálják a pártok>>>

 

Forrás: Független Hírügynökség/HÍR PORT24

2011-03-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite