2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÜgyvédet fejelt le egy Nógrád megyei fideszes polgármester

Ügyvédet fejelt le egy Nógrád megyei fideszes polgármester


Lefejelt egy ügyvédet a Nógrád megyei Tolmács község fideszes polgármestere, a botrányos történetet a rendőrség is vizsgálja. A Blikk információi szerint Hajnis Ferenc polgármester vasárnap este olyannyira összevitatkozott egy férfival, hogy a szócsata tettlegességig fajult.

erőszak

Képünk illusztráció!


"Valóban volt egy kisebb incidensem, azonban ez magánügy, és a történteket nem polgármesteri minősítésemben követtem el" - mondta a polgármester.


Korábbi magánjellegű vitáját akarta békés módon megbeszélni az ügyvéddel, ám az szerinte részeg és agresszív volt. "Egy kortyot sem ittam soha, a polgármester először még mondta is, hogy direkt úgy üt, hogy ne látszódjon! Elsőre elmenekültem, de következő találkozásunkkor ismét nekem esett!" - reagált a vádakra a megvert ügyvéd a TV2 Tények című műsorának.


Az arcon fejelt ügyvéd kórházban van. A „kisebb incidens" neki 8 napon túli sérüléseket okozott: nemcsak az orra tört el, de agyrázkódást is szenvedett. Nevük elhallgatását kérő helyiek szerint a polgármester többször arcon ütötte a férfit, akinek az orrából dőlt a vér.


A rendőrség vizsgálja a verekedést - tájékoztatta lapunkat a Nógrád megyei Rendőrfőkapitányság, hangsúlyozva, hogy egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik eljárás. Az ügyvéd helyi lakosok egy csoportjának segített egy, a polgármesterrel szembeni helyi népszavazás megszervezésében - tette hozzá a Cink.hu.

 

Forrás: Blikk/TV2/Cink.hu/HÍR PORT24

 

2013-11-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite