2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÚjabb alpolgármestert neveztek ki Bátonyterenyén

Újabb alpolgármestert neveztek ki Bátonyterenyén


Újabb alpolgármester kinevezésére tett javaslatot, a legutóbbi testületi ülésen Bátonyterenye polgármestere, melyet a képviselők nyolc igen, és három nem ellenében elfogadtak. A döntés értelmében 2015.január elsejétől -a kisterenyei gyökerekkel rendelkező-Rákos Szabolcs, foglalkoztatási jogviszonyban tölti majd be ezt a pozíciót.

rakos_szabolcs


Nagy-Majdon József kiemelte: azért van szüksége - Letovai Zoltán mellett-még egy alpolgármesterre, mert úgy látja az elkövetkező ciklusban nagyon sok munkájuk lesz, így minden segítségre szüksége van. Mint mondta: az új alpolgármester eddig is sokat tette a városért. Lobbi-tevékenységének köszönhetően több beruházás is megvalósult, és olyan személyek tettek látogatást a városban, mint Kövér László.


A város vezetője hozzátette azt is: általános helyettese továbbra is Letovai Zoltán marad, aki aláírási jogkörrel is rendelkezik. Míg az új alpolgármester nem lesz a képviselő testület tagja, csupán célfeladatokat kap majd. Ezek közé tartozik a kapcsolattartás a minisztériummal, illetve a nyugdíjasokkal; ezen túl az ő dolga lesz az ifjúsági feladatok koordinálása, és még hatékonyabb kommunikációs stratégia kidolgozása is.


Nagy-Majdon József hangsúlyozta: az új alpolgármester visszahívható, amennyiben nem látja el kellőképpen a munkakörét. Rákos Szabolcsot, - aki az ülésen le is tette az ilyenkor szokásos esküt- nyolc igen, és három nem ellenében választotta meg a testület.

 


Remenár János/NÓGRÁD24
Fotó: Szebeni Ádám

2014-12-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite