2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
ItthonÚjabb két szórakozóhelyet zárattak be

Újabb két fővárosi szórakozóhelyet zárattak be


Két újabb fővárosi szórakozóhelyet zárattak be a katasztrófavédelem szakemberei egy szombat éjszaka tartott ellenőrzést követően.

disco

Az Országos Katasztrófavédelmi Hatóság vasárnapi közleményében emlékeztet arra, hogy ezt megelőzően péntek éjjel is nagyszabású akció zajlott a fővárosban. Annak során összesen 13, a Hajógyári-szigeten és Budapest belvárosában lévő szórakozóhelyet ellenőriztek a rendőrség, a katasztrófavédelem, az adóhatóság, a bevándorlási hivatal, a tisztiorvosi szolgálat és a munkaügyi hivatal munkatársai. Akkor számos hiányosságot tártak fel, és két szórakozóhelyet bezárattak.

Egy nappal később, szombaton, a késő éjjeli órákban a katasztrófavédelem hatósági szakemberei szúrópróbaszerűen több szórakozóhelyet újra ellenőriztek, és ezek közül is bezárattak kettőt - közölte az MTI-vel a katasztrófavédelem helyettes szóvivője.

ezo_banner

hirdetés

Hajdu Márton tűzoltó főhadnagy közleménye szerint a katasztrófavédelem szombat éjjeli akciója során két szórakozóhelyen olyan hiányosságokra bukkantak, amelyek miatt be kellett záratni őket. Hangsúlyozza, hogy a hatósági szakemberek olyan súlyos tűzvédelmi hiányosságokkal szembesültek, amelyek veszélyeztetik az ott tartózkodók biztonságos szórakozását.

Kiemelte, hogy ezek a helyek nem tettek eleget az előírt kiürítési feltételeknek, nem volt meg a szükséges rendezvénytartási engedélyük, és nem határozták meg azt sem, hogy mekkora a hely maximális befogadóképessége. A kiadott tiltó határozat értelmében a két szórakozóhely addig nem nyithat ki ismét, amíg az üzemeltető nem tesz eleget a tűzvédelmi előírásoknak.

 

Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

 

2012-06-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite