2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
ItthonÚjabb Kubatov-beszédrészlet az interneten!

Újabb Kubatov-beszédrészlet az interneten!


Kubatov GáborEzúttal a pécsi választási csalásokról beszél egy férfi hang, melyet ismét Kubatov Gábornak, a Fidesz pártelnökének tulajdonítanak a videó megosztói. Csütörtökön újabb hangfelvétel került fel egy internetes videomegosztóra, amelyet szintén Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának tulajdonítanak. A hangfelvételen választási csalásokról számol be egy férfi.


A hangfelvételen megszólaló beszélő - aki a videó feliratozása szerint Kubatov Gábor - feltételezhetően a pécsi választásokról beszélve elmondja: "volt olyan párt, aki összeszedte például Szili Katalin szórólapját, és beszórta a postaládákba vasárnap. Majd fölhívta az aktivistáját és a következő dolgot kérdezte: te, Jóska, nem mennél le megnézni a postaládákat, állítólag túrkáltak (...). Jóska lement, és láss csodát, megtalálta a szórólapokat. Visszatelefonált, hogy itt van egy szórólap a postaládában, tele van a lépcsőház szórólappal, tegnap ürítettem ki, hát tegnap még nem volt ott. Jóska, akkor menj el, aztán jelentsd be a bizottságnak. És bejelentette. Ezekre a dolgokra kell törekedni".


A videot megnézheti itt!


A hanganyagban az is elhangzik: "az MSZP is csinált egy hasonló kampányt, a HírTV úgy nevezte, hogy invázió. Ott 2000, 2200 nyuggert leküldtek. És a 2200 nyugger elment, és kopogtatott minden ajtón (...). A teljes letámadásnak annak nem sok értelme van, mert hogyha nem a saját bázisodhoz mész, a másik tábor bázisát is aktivizálod"..."Mert gondoljatok bele, ha a Gyurcsány egyik embere vagy a Bajnai egyik embere bekopogtatna hozzátok, és azt mondaná: jó napot! a Bajnai küldött, és menjünk el vagy menjen el szavazni! Rögtön első mondat: menj az any*dba! Második mondat: majd én eldöntöm, harmadik mondat: ha idág nem jutott volna eszedbe, hogy elmenjél, egy ilyen inzultusra biztos, hogy el fogsz menni." - fogalmazott.

Az internetes videomegosztóra még szerdán került fel egy másik olyan hangfelvétel, amelyet akkor több portál Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának tulajdonított.
Pécsett a 2009 májusi időközi polgármester-választáson ketten indultak, Páva Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje, az MSZP színeiben pedig Szili Katalin. Páva Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje a szavazatok több mint 65 százalékának elnyerésével győzött a választáson, amelyet azért kellett kiírni, mert a korábbi városvezető, Tasnádi Péter januárban elhunyt. Az aznapi hírek szerint a helyi választási bizottság több mint húsz beadványt tárgyalt, s estig három kampánycsendsértést állapított meg. Ezek arról szóltak, hogy ismeretlenek a szocialista polgármesterjelölt támogatására buzdítottak.

Az MSZP szóvivője a szavazás estéjén bejelentette, hogy "megdöbbentő csalásra utaló" felvételek jutottak a párt birtokába. Az MTI akkor úgy értesült, hogy mindez összefüggésben van az Index hírportálra felkerült videóval, amelyen az látható, hogy rendőrök igazoltatnak több embert egy autónál, később pedig az egyikük egy benzinkút oldalában beszélget Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselővel, illetve Kubatov Gábor fideszes pártigazgatóval. A portál úgy tudja, hogy a felvételen látható férfi "szavazószállító" lehet, akinek a holmijai közül előkerült egy lista is, nevekkel, címekkel, kiért hova kell menni.

2010-04-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite