2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
ItthonÚjabb robbanás történt Budapesten

Újabb robbanás történt Budapesten


Nem sokkal dél előtt gázrobbanás történt egy háromemeletes társasház egyik lakásában a főváros XIII. kerületében, a Béke utcában a Rokolya utcai kereszteződés közelében, egy ember megsérült - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.

tuzoltok02


Pap Judit elmondása szerint a ház legfelső emeletén történt a robbanás. A rendőrségen és a mentőkön kívül a gázművek is kiszállt a helyszínre. Az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy idős férfit szállítottak kórházba súlyos égési sérülésekkel. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint a tűz egy lakásra is átterjedt, a fővárosi hivatásos tűzoltóegységek egy eltűnt embert is keresnek. A tűz három lakást érint, a lakókat kiköltöztették.


Az MTI helyszínen lévő tudósítója azt jelentette, hogy a robbanás eltüntette a felső szintet és a tetőteret. A tűzoltók öt autóval érkeztek ki, jelenleg emelőkosárból vízsugárral oltják a lángokat. A Béke utcát törmelék borítja. A robbanás következtében a szomszéd házban is megremegtek a falak és megcsörrentek az edények - mondta egy idős házaspár az MTI tudósítójának.


A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt közölte: a rendőrségi helyszínelés miatt lezárták a Béke utcát a Rokolya utca és a Dolmány utca között, ezért a 14-es villamos korábban - a Lehel utcai robbantás miatt - elrendelt pótlása megváltozik. A villamos Káposztásmegyer, Megyeri út és Angyalföld, kocsiszín között jár, a pótlóbusz pedig a Lehel tér és Angyalföld, kocsiszín között közlekedik.


A most lezárt szakaszt a 14-es villamospótló a Béke utca - Fiastyúk utca - Násznagy utca - Gyöngyösi utca - Béke utca módosított útvonalon kerüli el. Mindkét irányban kimarad a Rokolya utca megálló. A 105-ös busz továbbra is módosított útvonalon jár.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

2014-01-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite