2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
ItthonÚjabb tanúkat hallgatnak meg a romagyilkosságok ügyében

Újabb tanúkat hallgatnak meg a romagyilkosságok ügyében


romagyilkossagok01A szerda reggel folytatódó tárgyaláson Kiss Árpád elsőrendű, Kiss István másodrendű, Pető Zsolt harmadrendű és Csontos István negyedrendű vádlott rokonait és barátait idézték be tanúnak.


A romák elleni támadássorozat vádlottjainak családtagjait, ismerőseit hallgatja meg szerdán Miszori László tanácsvezető bíró a Pest Megyei Bíróságon; az emberölési ügyben négy férfit vádolnak a hat halálos áldozatot követelő bűncselekménysorozat elkövetésével.


Az elmúlt négy tárgyalási napon az első- és a másodrendű vádlott közeli hozzátartozóit, illetve az ügy koronatanújának számító Fehérné Nyalka Évát, a vádlottak egykori munkáltatóját, az elsőrendű vádlott, Kiss Árpád korábbi szeretőjét hallgatta meg tanúként a bíróság.


Miszori László tanácsvezető bíró - aki ellen több elfogultsági indítványt is beterjesztett az első- és a másodrendű vádlott, a beadványok egyikét már elutasította a bíróság - többször figyelmeztette Fehérné Nyalka Évát és a másodrendű vádlott élettársát, K. Editet a hamis tanúzás és a hamis vád büntetőjogi következményeire, mert többször kerültek ellentmondásba korábbi nyomozati vallomásaikkal.


A szerda reggel folytatódó tárgyaláson Kiss Árpád elsőrendű, Kiss István másodrendű, Pető Zsolt harmadrendű és Csontos István negyedrendű vádlott rokonait és barátait idézték be tanúnak.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-05-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite