2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
ItthonÚjabb tűzoltósági vezető tűnt el Hevesben

Újabb tűzoltósági vezető tűnt el Hevesben


A hatvani tűzoltóparancsnok-helyettes után a gyöngyösi tűzoltóparancsnok is eltűnt; utóbbit életveszélyes állapotban Gyöngyöstarján határában találták meg - közölte a heol.hu Heves megyei hírportál csütörtökön.

tűzoltók

Képünk illusztráció!


Soltész Bálint az ügy kapcsán annyit mondott az MTI-nek, a rendőrségen kedden jelentették be egy 45 éves gyöngyöstarjáni férfi eltűnését, akit még aznap este megtalálták a község határában. A férfi orvosi ellátásra szorult, ezért a rendőrök kihívták a mentőket - közölte a referens. A heol.hu úgy tudja, a rendőrségnek azt követően jelentették be Tóth József eltűnését, hogy nem érkezett meg a keddi állománygyűlésre.


A férfit, aki valószínűleg öngyilkosságot kísérelt meg, életveszélyes állapotban találták meg a rendőrök Gyöngyöstarján határában, a sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba - értesült a heol.hu. Heves megyében ezt megelőzően Futó János, a hatvani tűzoltóság parancsnok-helyettese március 20-án délelőtt, szolgálati ideje alatt távozott a hatvani tűzoltóság épületéből; kisétált az állománygyűlésről és azóta sem adott magáról életjelet sem a családjának, sem munkáltatójának.


A korábbi tervek szerint Futó Jánost a januárban életbe lépett katasztrófavédelmi törvény értelmében történt átszervezés alapján parancsnoknak nevezték volna ki, ám mivel március vége óta szolgálati feladatait nem látja el, a kinevezéséről felettesei nem hozhattak döntést.


A legutolsó hírek szerint az alezredes eltűnése napján autóbusszal Budapestre utazott, de azóta senki nem látta. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az alezredest a hatvani rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében keresi.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-05-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite