2019. június 25., kedd - Vilmos
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÚjévi hangverseny Salgótarjánban

Újévi hangverseny Salgótarjánban


Újévi hangversennyel köszöntötte Salgótarján a 2018-as esztendőt. A József Attila Művelődési Központ telt házas színháztermében megrendezett egész estés koncert előtt Fekete Zsolt polgármester mondott évindító ünnepi beszédet.

20180102_koncert2

Fekete Zsolt küzdelmes, rengeteg munkával járó, de a korábbiaknál sikeresebb évként idézte fel a hátra hagyott 2017-es esztendőt, a jövőre vonatkozóan pedig a hozzáállás fontosságáról szólt.
Mint elmondta: bár mindenki felhőtlen boldogságot és sikereket remél az új esztendőtől, mégis vannak dolgok és történések, amelyekre nincs befolyásunk. A polgármester szerint azonban a saját sikerek hajszolása mellett a nehezebb sorsú embertársaink felé segítséggel, empátiával fordulva vagy a magány helyett a közösséget választva, kapcsolódva például városunk jó szándékú civil közösségi életébe, mindenki sokat tehet a mindennapok boldogságáért és a pozitív célok eléréséért.

Tisztában vagyok azonban azzal is - tette hozzá Fekete Zsolt, hogy rengeteg megoldandó probléma van még a városban, ám a nehézségek mellett látni kell, hogy a lehetőségeinkhez képest, szerencsére sokat tudtunk tenni azért, hogy Salgótarján lakói jobban érezzék magukat.
Minden salgótarjáni lakosnak azt kívánom, hogy az új esztendő hozza meg számára, számunkra azt a boldogságot és sikert, amelyre vágyunk. Erőt a napi feladatokhoz, az egészséget, ami a legfontosabb, a szeretetet a mindennapok örömeihez és a jövőbe vetett hitet, ami átsegít a nehezebb pillanatokon. Ezt kívánom szeretettel a magam és Salgótarján önkormányzata nevében a 2018-as évre - zárta beszédét Fekete Zsolt.

A salgótarjáni újévi hangverseny idén jubileumához érkezett. Immár tizedik alkalommal léptek színpadra Salgótarjánban az év első napján neves helyi és országos szinten is elismert művészek. A fellépők nevében Pándy Piroska, az est művészeti rendezője, Madách- és Príma-díjas énekesnő kívánt boldog új évet a salgótarjáni közönségnek.


Forrás: Salgotarjan.hu2018-01-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite