2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÚj időszámítás kezdődik Salgótarjánban

Új időszámítás kezdődik Salgótarjánban

Fenyvesi GáborFenyvesi Gábor és Séra Tamás Attila sajtótájékoztatón értékelte Salgótarján új képviselőtestületét a FIDESZ frakció szemszögéből. Fenyvesi Gábor megköszönte az embereknek a támogatást, ami az elmúlt 4 év sikerességét igazolja.

Kiemelte, hogy nem szeretnének visszaélni a közgyűlésen belüli túlsúlyukkal, ugyan azt az utat szeretnék folytatni, mint eddig.
A listáról bekerült Séra Tamás Attila lemondott mandátumáról egyéb - Székiné dr. Sztrémi Melinda mellett végzett - elfoglaltságai miatt. Mint mondta a képviselőség is egész embert kíván és a polgármester mellett ellátott feladat is nőtt, most hogy országgyűlési képviselő lett. Mivel listáról jutott be, így bárki követhette őt, akit a párt kijelöl, nem a sorrendben őt követő. A KDNP részéről senki nem került be a testületbe, ezért a KDNP választhatott a jelöltjei közül. Így került a testületbe dr. Bercsényi Lajos, aki kimagasló szakmai munkájával már eddig is részt vett a képviselőtestületben.
Fenyvesi Gábor a sajtótájékoztató zárásaként elmondta, hogy az elmúlt 4 év arról szólt a FIDESZ frakció és a város vezetése számára, hogy hazugságokra kellett reagálni, hazugságködbe burkolta a várost az MSZP. Nagy nyilvánosságot adtak mindig a bíróságra, rendőrségre való rohangálásnak, de a végkifejletet mindig elhalhatták. Innentől kezdve másként lesz. Mindenre reagálni fogunk - mondta Fenyvesi. Eddig védekeztünk, de az elkövetkező időszakban minden rágalmazás és hazugság ellen a törvény eszközeivel élünk majd.


Nograd24.hu

2010-10-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite