2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÚj projekt a bűnmegelőzésért Nógrád megyében

Új projekt a bűnmegelőzésért Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya a személy- és vagyonbiztonság fokozása érdekében indította útjára programját az építészet szakembereinek bevonásával.

bunmegelozesnograd

Fotó: police.hu


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság „A biztonság kedvéért..." című, „A személy- és vagyonbiztonság fokozása Nógrád megyében" alcímű pályázatot valósít meg, amelynek egyik kiemelkedő programeleme az építészeti bűnmegelőzés. A rendőrség a projekt előkészítése során együttműködési megállapodást kötött a Nógrád Megyei Kormányhivatallal, illetve megvalósítóként az Építésügyi Osztállyal, valamint a Nógrád Megyei Építész Kamarával.


A Medve Judit rendőr alezredes, a bűnmegelőzési alosztályvezető a program megvalósításának első lépéseként építészeti bűnmegelőzési szakmai megbeszélést tartott a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében a balassagyarmati és rétsági járásra vonatkozóan. A megbeszélésen részt vett többek között a Nógrád Megyei Kormányhivatal képviseletében Domonkos György állami főépítész, Kovács Gábor Nógrád Megyei Építész Kamara alelnöke, Moór Mátyás főépítész, a Balassagyarmati Önkormányzat Közös Hivataltól.
A közeljövőben a megye valamennyi járásában szerveznek hasonló témájú munkacsoporti értekezletet, melynek célja az építészet és a bűnmegelőzés területén dolgozó szakemberek közötti egyeztetés.


Forrás: POLICE

2017-03-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite