2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárÚjra a TV2-n Friderikusz Sándor

Újra a TV2-n Friderikusz Sándor


Az ének iskolája című tehetségkutató műsor házigazdája lesz Friderikusz Sándor a TV2-n - tudta meg a Blikk. Friderikusznak lejárt egyéves szerződése az RTL Klubbal, így ezúttal békében vált el a csatornától, és vállalt szerepet a legnagyobb konkurenciánál.

Friderikusz Sándor

Friderikusz Sándor


Visszatér a TV2-höz Friderikusz Sándor, ő vezeti majd Az ének iskolája című gyerek-tehetségkutatót - írja a Blikk. A műsorvezető az RTL Klubot hagyja el, ahol lejárt a szerződése, ott a Legyen ön is milliomos című vetélkedőt vezette. Az áprilisban induló műsorban 8-14 éves gyerekek mutatják meg hangjukat a nézőknek, ahol egy négytangú tanári kar értékeli majd a hallottakat, az osztályfőnök szerepét Friderikusz Sándor tölti be - írja a Blikk. Friderikusz azt mondta, szívhez szóló műsort tervez, a tanárok nem fognak durván kritizálni.


A műsorvezető vezette korábban a TV2 Gyerekszáj című műsorát, amelyben gyerekek adtak sajátos magyarázatot a felnőttek számára evidens dolgokra.


A műsorvezető az utóbbi években folyamatosan vándorolt a két kereskedelmi csatorna között. Miután a 90-es években „felfedezte" őt a televízió, elképesztően ívelt felfelé a karrierje. A királyi televízió - hiszen 1997-ig nem létezett más - első számú showmanje volt, majd a kereskedelmi csatornák, amint tehették, lecsaptak rá.


Először az RTL Klubon tűnt fel, ahol a Meglepő és mulatságos című műsort készítette, amivel gyorsan nézettségi rekordot döntött, de mivel nem indult el Az én mozim folytatása, továbbállt a TV2-höz. Politikai, illetve szórakoztató műsorokat is volt lehetősége készíteni, a nevéhez fűződik a Friderikusz, Szubjektív, illetve az


Osztálytalálkozó, a Gyerekszáj, a Fantasztikus Európa és a Világsztárok Friderikusszal is. Kis kihagyás után 2008-ban újra visszatért a kereskedelmi csatornákhoz, a Megasztár ítészei között foglalt helyett, tavaly azonban az újrainduló Legyen Ön is milliomos műsorvezetői székében ismét az RTL Klubon tűnt fel. Áprilistól tehát a TV2-n láthatják újra a nézők.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2013-03-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite