2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÚj rendőrfőkapitánya van Nógrád megyének

Új rendőrfőkapitánya van Nógrád megyének


Nagy László alezredest bízta meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői feladatainak ellátásával május 16-i hatállyal Pintér Sándor belügyminiszter - közölte az MTI-vel Horváth Zsófia, a főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön.

drnagylaszlo

A 44 éves Nagy László rendőri pályafutását 1989-ben kezdte őr-járőr beosztásban a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi kapitányságának közrendvédelmi osztályán.

Két év elteltével körzeti megbízott lett, majd miután 1992-ben felvételt nyert a Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakára, áthelyezték a bűnügyi osztály gazdaságvédelmi alosztályára, nyomozói beosztásba. A főiskola elvégzése után az alosztály vezetője lett.

Elvégezte a Pénzügyi és Számviteli Főiskola pénzügyi szakát is, ahol pénzügyi szakközgazdász diplomát szerzett.

1999-től három éven át vezette a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Budaörsi Rendőrkapitányságának vizsgálati alosztályát, majd a törökbálinti rendőrőrs vezetője lett. Újabb felsőfokú végzettséget, jogi diplomát 2006-ban szerzett az ELTE-n.

Nagy László alezredes 2005-től dolgozott a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központban. Feladatai közé tartozott a polgári és a katonai titkosszolgálatok, az Országos Rendőr-főkapitányság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Terrorelhárító Központ és a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai által lefolytatott nyílt és titkos eljárások közötti koordinatív elemző tevékenység, a végrehajtó szervek munkájának segítése, hatékonyságuk növelése.

2011 februárjától a Váci Rendőrkapitányságot vezette.

Nagy László előtt Nógrád megyében a múlt év őszétől, megbízottként, Némedi Gábor vezette a főkapitányságot.

 

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2013-05-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite