2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
ItthonÚj szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztben

Peller Anna együtt forgat a Barátok közt csapatával. A Budapesti Operettszínház színésznője Juhász Gabi tizenegy éve nem látott karakterét alakítja.

anna

Hamarosan egy régi ismerős jelenik meg újra a Mátyás király téren, mégpedig a több mint tizenegy évvel ezelőtt, meglehetősen puskaporos légkörben távozó Juhász Gabi karaktere tér vissza, akit Peller Anna az Operettszínház művésznője alakít.

A történet szerint Gabi feje fölött összecsaptak a hullámok, így maga mögött hagyta addigi életét: ő volt az akkori Rózsa Presszó vezetője, de Miklós elbocsátotta, ezzel egy időben a számára érzelmileg fontos Laci összegabalyodott volt feleségével, Évával.

De, amitől végleg összeomlott és már nem volt ura cselekedeteinek, az az a diagnózis volt, miszerint soha nem lehet gyermeke. Gabi idegei ettől a hírtől felmondták a szolgálatot és nem törődvén a következményekkel magával vitte az akkor még kisbaba Bandikát a balatoni nyaralóba, mondván, hogy sokkal jobb anyja lesz majd a gyermeknek, mint a csalárd Zsuzsa. Bár az események szerencsés véget értek, de amikor Gabi felfogta, hogy mit tett, úgy döntött, hogy nincs maradása a Mátyás király téren, és szégyenében elköltözött.

Az elmúlt években Gabi sok mindenen ment keresztül, ami hatással volt rá, így a készítők ezt a változást a karakter külső és belső tulajdonságainak teljes megváltoztatásával, „új bőrbe" bújtatásával kívánják érzékeltetni. Így esett a választás Peller Anna színésznőre, aki két hónapja forgat a Barátok közt stábjával, és nagyon jól érzi magát a csapatban. Hatalmas kihívásnak tartja Gabi, a zűrös múlttal rendelkező nő szerepét, akinek kalandjait hosszú hónapokon át láthatják majd a nézők.

Most tehát Gabi vállalja a kockázatot és visszatér. Annak ellenére, hogy egy évtizednél több telt el, a rossz emlékek még biztosan élnek a régi barátokban, így szinte törvényszerű, hogy nem lesz könnyű a visszatérése, hiszen nem látja majd mindenki szívesen. Az, hogy sikerül-e neki visszaszerezni a többiek szeretetét és bizalmát, az hamarosan kiderül!


Forrás : RTL Klub / HÍR PORT 24

Fotó RTL Klub

 

2011-06-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite