2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
BulvárUtcára kerülhet az X-Faktor győztese

Utcára kerülhet az X-Faktor győztese


Önhibáján kívül foszthatják meg otthonától az X-Faktor 2011-es győztesét, Kocsis Tibort - írja a Blikk. A lap szerint nemcsak ő kerülhet az utcára, hanem rajta kívül az a több száz lakó is, aki abban a társasházban lakik, amelyben ő is.

X-Faktor_logo

Jelenleg nincs jogerős használatbavételi engedély abban az ingatlanban található 102 lakásra, melyben az X-Faktor 2011-es győztese is lakik, így Zugló önkormányzata felszólította őket, hogy hagyjanak fel a jogsértő magatartással. Mindez pedig nem jelent mást, mint hogy ki kell költözniük, hacsak nem akarnak milliós bírságokat fizetni - írja a Blikk. A probléma dióhéjban az, hogy nagyjából negyven parkolóhellyel kevesebb tartozik a társasházhoz, mint az előírás, vagyis a lakásonkénti egy - olvasható a lapban.


Kocsis Tibor a 16 millió forintos lakást még azelőtt vásárolta, hogy egy ország megismerte a nevét, amikor győzedelmeskedett az RTL Klub tehetségkutatójában. Pikantériája az ügynek, hogy annak idején az énekessel hirdették az egész lakóparkot, azonban ő nem kapott cserébe lakást, magának kellett megvennie. Ráadásul, mivel természetesen nem volt annyi pénze, hogy egyben kifizesse az ingatlant, vaskos hitel is terheli.


"Kaptam egy értesítő levelet, amelyben a zuglói önkormányzat közölte, hogy jogszerűtlenül használom a lakásomat, és legyek szíves a jogsértő magatartást beszüntetni. A lakást már két éve átvettem, akkor vállalta az építtető, hogy a használatbavételi engedélyt megszerzi" - mesélte az énekes a lapnak.


"Önhibánkon kívül kerültünk ebbe a helyzetbe. Fellebbeztünk, de nem lakásonként, hanem lakóközösségként. Nem tud mindenki kifizetni háromszázezer forintot a fellebbezésre... Svindli az egész, úgy érzem. Borzasztó, hogy annak idején vettem egy lakást, azt gondoltam, többé nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznom, erre tessék. Más hibája miatt én szívok, mások csaló viselkedése miatt én vagyok megkárosítva" - tette hozzá.


Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2013-03-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite