2020. július 6., hétfő - Csaba
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÚtlezárások Borsodban és Nógrádban

Útlezárások Borsodban és Nógrádban


sajóSzámos út továbbra is járhatatlan az árvíz miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte a közútkezelő társaság megyei ügyelete szombaton a Nógrád24.hu-val.


Miskolc határában továbbra is le van zárva a 3-as számú főút csomópontja, az M30-as autópálya lehajtója.

A borsodi megyeszékhelyet csak óriási kerülővel, Sajólád-Sajópetri-Kistokaj felé lehet elhagyni északkelet felé, azoknak is erre kell kerülniük, akik Sátoraljaújhely, illetve Kassa felől érkeznek.

A Hernád áradása miatt megközelíthetetlen személyautóval Halmaj, Kiskinizs, Nagykinizs, Hernádkércs, Felsődobsza. A Bódva áradása miatt Rakacaszend, Tornabarakony, Tornaszentandrás.

Lezárták az Ond és Rátka, a Köröm és Girincs, valamint a Nagykinizs és Szentistvánbaksa közötti utat, Felsőzsolca belterületén a városon átvezető utat, s szünetel a teherforgalom a magyar-szlovák határon.

A Bódva áradása miatt nem lehet közlekedni egyebek mellett Szendrőlád és Edelény között.

Az árvíz miatt félpályás és teljes útlezárások nehezítik a közlekedést Nógrád megyében - tájékoztatta a közútkezelő szombaton az MTI-t.

Vízátfolyás, vízelöntés miatt teljes az útzár a 22. számú főúton Balassagyarmat és Ipolyszög között, s lezárták az utat Nógrádszakál és Litke között is.

Felsőtold és Nagylóc között beszakadt az út, emiatt sebességkorlátozás mellett csak félpályán lehet közlekedni.

Beszakadt az út korábban Pásztó és Mátrakeresztes között is, ezen a szakaszon jelzőlámpás irányítás mellett váltakozó irányban már halad a forgalom.

Mátraalmás belterületén áteresz- és útbeszakadás miatt továbbra is érvényben van a félpályás útzár, valamint a súly- és sebességkorlátozás, ezt az útszakaszt csak személygépkocsik használhatják.

Félpályás korlátozást vezettek be árvíz miatt a 22-es főúton a 17-es és a 19-es kilométerszelvény között.

 

2010-06-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite