2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÜzletet nyitott Salgótarjánban a JYSK

Üzletet nyitott Salgótarjánban a JYSK


Salgótarjánban nyitotta meg első Nógrád megyei üzletét a lakberendezési termékeket forgalmazó dániai JYSK üzletlánc csütörtökön.

Salgótarján


Hauer Attila értékesítési és marketing koordinátor az MTI-nek elmondta: három hónapos működés után már nyereséggel számolnak. A bérelt helyen, hat alkalmazottal működő, 950 négyzetméter alapterületű üzletet 250 millió forintért alakították ki - mondta Hauer Attila, hozzátéve: évi 200 millió forintos nettó árbevételt terveznek a 69. magyarországi üzletben.


Az értékesítési és marketing koordinátor elmondta: a legutóbbi - szeptembertől augusztusig - tartó üzleti évet még nem zárták le, így végleges szám még nincs, de körülbelül 15 milliárd forint lesz a magyarországi hálózat nettó árbevétele. A nyereségről még nem tudott tájékoztatást adni, de mint mondta, az adózás előtti eredményük biztosan pozitív lesz. A cégcsoport mintegy 400 embert foglalkoztat Magyarországon.


A JYSK első boltját 1979-ben nyitotta meg Lars Larsen Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, az első külföldi boltjuk 1984-ben nyílt meg Németországban. A JYSK-csoportnak ma a világ 34 országában vannak üzletei, és mint Hauer Attila elmondta, két hét múlva a kétezredik áruházat nyitják meg Norvégiában. A csoport éves forgalma 2,5 milliárd euró, a hálózatnak csaknem 17 ezer alkalmazottja van.


Székyné Sztrémi Melinda (Fidesz), Salgótarján polgármestere az MTI-nek elmondta: a cég megkeresésére az önkormányzat javasolta a vásárcsarnok mögötti telket, mert ez a város rehabilitációjának egyik központi területe. Bevásárlóközpont jellegű városközpontot szeretnének itt kialakítani.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-09-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite