2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.10.11

nyugdijegy Korábban kézbesítik az októberi nyugdíjat. A nemzetgazdasági miniszter rendeletben határozta meg a 2011. évi munkaszüneti napok körüli munkarendet.

Üzleti negyed - 2011.10.10

tescoegy A dohánytermékek árának szabálytalan feltüntetése miatt négymillió forintra bírságolta a Tesco Global Zrt.-t a Pest Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi felügyelősége - közölte a hivatal kommunikációs vezetője hétfőn az MTI-vel.

Üzleti negyed - 2011.10.10

forint Stagnált hétfő reggelre a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon.

MNBA 300 forint közelében mozgó euró ellenére sem várható egyelőre, hogy a magyar jegybank (MNB) vészkamatemelést hajt végre. A forint esetleges további gyengülését valószínűleg előbb más pénzügypolitikai eszközökkel, elsősorban intervencióval próbálná megfékezni

EuróövezetRégóta nem az a kérdés, csődbe megy-e, vagy csődbe mehet-e Görögország. Görögország praktikusan már csődben van, mert - lévén euróövezeti ország, saját jegybank híján - nincs módja elinflálni államadósságát, és hiteleit csak más országok közpénzéből tudja törleszteni az IMF és az EU adta támogatás révén.

Fitch RatingsOlaszországot és Spanyolországot is leminősítette pénteken a Fitch Ratings, az "egyre intenzívebbé váló" euróövezeti adósságválság hatásaival indokolva a döntést.

Üzleti negyed - 2011.10.07

hiteltanácsadásA civil kezdeményezést az a felismerés hívta életre, hogy hiába van lehetőség fix árfolyamon lezárni a devizahitelt, ahhoz nem társul kedvező forint hitel - mondta a hitelközösség ötletatyja.

panelA források átcsoportosításával 1,63 milliárd forint jut még az idén a panelpályázatokon "sorban állóknak" - közölte Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikáért is felelős államtitkára a pénteken Budapesten tartott sajtóbeszélgetésen.

Üzleti negyed - 2011.10.07

adóAz ízesített sörökre, a kávéra és az alkoholos üdítőkre is kiterjesztené a kormány a chipsadót. A hvg.hu a birtokába került tervezetre hivatkozva azt írta: a kormány a jövő héten tárgyalja a tervezetet, amely átlagosan 50 forinttal emelné az eddigi termékkörökre kivetett adó mértékét.

munkaElmaradnak a várakozásoktól az ipari termelés előzetes augusztusi adatai az MTI által megkérdezett elemzők szerint.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite