2020. november 28., szombat - Stefánia
Keresés a tartalomban

EuróövezetRégóta nem az a kérdés, csődbe megy-e, vagy csődbe mehet-e Görögország. Görögország praktikusan már csődben van, mert - lévén euróövezeti ország, saját jegybank híján - nincs módja elinflálni államadósságát, és hiteleit csak más országok közpénzéből tudja törleszteni az IMF és az EU adta támogatás révén.

Fitch RatingsOlaszországot és Spanyolországot is leminősítette pénteken a Fitch Ratings, az "egyre intenzívebbé váló" euróövezeti adósságválság hatásaival indokolva a döntést.

Üzleti negyed - 2011.10.07

hiteltanácsadásA civil kezdeményezést az a felismerés hívta életre, hogy hiába van lehetőség fix árfolyamon lezárni a devizahitelt, ahhoz nem társul kedvező forint hitel - mondta a hitelközösség ötletatyja.

panelA források átcsoportosításával 1,63 milliárd forint jut még az idén a panelpályázatokon "sorban állóknak" - közölte Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikáért is felelős államtitkára a pénteken Budapesten tartott sajtóbeszélgetésen.

Üzleti negyed - 2011.10.07

adóAz ízesített sörökre, a kávéra és az alkoholos üdítőkre is kiterjesztené a kormány a chipsadót. A hvg.hu a birtokába került tervezetre hivatkozva azt írta: a kormány a jövő héten tárgyalja a tervezetet, amely átlagosan 50 forinttal emelné az eddigi termékkörökre kivetett adó mértékét.

munkaElmaradnak a várakozásoktól az ipari termelés előzetes augusztusi adatai az MTI által megkérdezett elemzők szerint.

Üzleti negyed - 2011.10.06

penzegy A svájci frankkal szemben nagyobb mértékben, az euróval szemben kevésbé erősödött a forint csütörtökön délelőtt.

Üzleti negyed - 2011.10.04

euroegyRöviddel délután két óra előtt 300 forint fölé emelkedett az euró árfolyama.

Üzleti negyed - 2011.10.04

tankolasharom A gázolajár november 1-től nőhet jelentősen, hiszen emelkedik jövedéki adója. Az áfa tervezett emelése januártól legalább 6-6 forintos emelést okoz majd mindegyik üzemanyag árában, azonban már novembertől legalább 16 forintos áremelésre számíthatunk a gázolaj jövedéki adójának emelése miatt a dízelüzemanyag árában.

tankolasegy Csökkenti bruttó 5 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik a héten.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite