2020. december 1., kedd - Elza
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.09.30

euroketto Gyengült péntek reggelre a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon.

Szekeres Imre Az MSZP a rögzített árfolyamon történő végtörlesztés helyett a lakossági hitelkamatok referenciakamathoz kötését javasolja az ingatlan- vagy állami kezességvállalási fedezettel létrejött hitel-, illetve kölcsönszerződésekkel kapcsolatban.

csanyi_sandor Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgatója szerint, ha teljesül a kormány szándéka, és legyőzi a bankokat, akkor a magyar kormány legyőzi saját magát. Elszabadulnak a kamatok, forint árfolyama jelentősen gyengülni fog, aki devizában marad, annak ez még nagyobb teher lesz.

Üzleti negyed - 2011.09.27

euroegy Tartotta árfolyamát a forint a főbb devizákhoz viszonyítva kedd reggel a nemzetközi bankközi piacon: az eurót 289, a svájci frankot 236 forint körül jegyezték, kissé erősebben, mint hétfőn este.

cigiNovember 1-jétől 13 forinttal, 110 forintra emelkedik a gázolaj jövedéki adója, és nő a szeszesitaloké, valamint a dohánytermékeké is. A mai mérték öt-, illetve hatszorosára emelkedik a pénznyerő játékautomaták tételes adója, és január 1-jétől megadóztatják az online szerencsejátékot is.

Üzleti negyed - 2011.09.26

tankolasegy Emeli bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsot ér el, a benzin ára nem változik a héten - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Üzleti negyed - 2011.09.26

gazarkledvezmeny Péntekig igényelhetik 2012-re a gázárkedvezményt a nagycsaládosok - hívta fel a figyelmet a határidőre a Magyar Államkincstár.

Üzleti negyed - 2011.09.22

euroketto A Fed hosszú távú kötvényhozam-csökkentő művelete jelentős dollár erősödést vont maga után, a kockázatkerülés fokozódott, az euró és a térségbeli devizák gyengültek.

nav Az év utolsó negyedévében fokozott ellenőrzésekre számíthatnak az adóalanyok, mivel az adóhatóság az áfa ellenőrzések révén a tervezetthez képest 40 milliárd forint többletbevételt kíván elérni; főként az áfa levonási jog gyakorlását, az egyenes és fordított adózás helyes alkalmazását, a láncügyleteket, illetve a közösségen belüli értékesítéseket fogják kiemelten vizsgálni a revizorok - derül ki a Deloitte hírleveléből.

Üzleti negyed - 2011.09.21

benzinketto 6 forinttal nőtt a benzin és 7 forinttal a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdán. Így a benzin átlagos ára 396 forintra nőtt, a gázolajé pedig 383 forintra. Az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább kutak között akár 40 forint is lehet.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite