2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.10.06

penzegy A svájci frankkal szemben nagyobb mértékben, az euróval szemben kevésbé erősödött a forint csütörtökön délelőtt.

Üzleti negyed - 2011.10.04

euroegyRöviddel délután két óra előtt 300 forint fölé emelkedett az euró árfolyama.

Üzleti negyed - 2011.10.04

tankolasharom A gázolajár november 1-től nőhet jelentősen, hiszen emelkedik jövedéki adója. Az áfa tervezett emelése januártól legalább 6-6 forintos emelést okoz majd mindegyik üzemanyag árában, azonban már novembertől legalább 16 forintos áremelésre számíthatunk a gázolaj jövedéki adójának emelése miatt a dízelüzemanyag árában.

tankolasegy Csökkenti bruttó 5 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik a héten.

Üzleti negyed - 2011.09.30

euroketto Gyengült péntek reggelre a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon.

Szekeres Imre Az MSZP a rögzített árfolyamon történő végtörlesztés helyett a lakossági hitelkamatok referenciakamathoz kötését javasolja az ingatlan- vagy állami kezességvállalási fedezettel létrejött hitel-, illetve kölcsönszerződésekkel kapcsolatban.

csanyi_sandor Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgatója szerint, ha teljesül a kormány szándéka, és legyőzi a bankokat, akkor a magyar kormány legyőzi saját magát. Elszabadulnak a kamatok, forint árfolyama jelentősen gyengülni fog, aki devizában marad, annak ez még nagyobb teher lesz.

Üzleti negyed - 2011.09.27

euroegy Tartotta árfolyamát a forint a főbb devizákhoz viszonyítva kedd reggel a nemzetközi bankközi piacon: az eurót 289, a svájci frankot 236 forint körül jegyezték, kissé erősebben, mint hétfőn este.

cigiNovember 1-jétől 13 forinttal, 110 forintra emelkedik a gázolaj jövedéki adója, és nő a szeszesitaloké, valamint a dohánytermékeké is. A mai mérték öt-, illetve hatszorosára emelkedik a pénznyerő játékautomaták tételes adója, és január 1-jétől megadóztatják az online szerencsejátékot is.

Üzleti negyed - 2011.09.26

tankolasegy Emeli bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsot ér el, a benzin ára nem változik a héten - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite