2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.09.26

gazarkledvezmeny Péntekig igényelhetik 2012-re a gázárkedvezményt a nagycsaládosok - hívta fel a figyelmet a határidőre a Magyar Államkincstár.

Üzleti negyed - 2011.09.22

euroketto A Fed hosszú távú kötvényhozam-csökkentő művelete jelentős dollár erősödést vont maga után, a kockázatkerülés fokozódott, az euró és a térségbeli devizák gyengültek.

nav Az év utolsó negyedévében fokozott ellenőrzésekre számíthatnak az adóalanyok, mivel az adóhatóság az áfa ellenőrzések révén a tervezetthez képest 40 milliárd forint többletbevételt kíván elérni; főként az áfa levonási jog gyakorlását, az egyenes és fordított adózás helyes alkalmazását, a láncügyleteket, illetve a közösségen belüli értékesítéseket fogják kiemelten vizsgálni a revizorok - derül ki a Deloitte hírleveléből.

Üzleti negyed - 2011.09.21

benzinketto 6 forinttal nőtt a benzin és 7 forinttal a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdán. Így a benzin átlagos ára 396 forintra nőtt, a gázolajé pedig 383 forintra. Az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább kutak között akár 40 forint is lehet.

penzegy Bruttó hatszázezer forintot fognak keresni az országgyűlési képviselők, amennyiben a parlament elfogadja azt a jogszabálytervezetet, amelyet a Fidesz frakciója hamarosan az Országgyűlés elé terjeszt - írta a Magyar Hírlap.

munkaA kormány minden lehetséges intézkedést meghoz ahhoz, hogy az adórendszer átalakításának hátrányos hatásait semlegesítse - hangsúlyozza a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) keddi közleményében.

Üzleti negyed - 2011.09.20

MNBA Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa nem változtatott a jegybanki alapkamat 6 százalékos szintjén kedden.

Üzleti negyed - 2011.09.20

áramA piaci árnál 10 százalékkal drágább zöld áramot kínál a versenypiacon az Elmű-Émász csoport a környezettudatos fogyasztóknak - jelentette be Nagy Zoltán, a áramszolgáltató cég értékesítési igazgatója kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Üzleti negyed - 2011.09.20

euroKedd délelőtt az eurót 290 forint 30 filléren jegyezték, a svájci frankért 240 forint 50 fillért kértek. Szakértők szerint a gyengülést elsősorban az euróövezeti stabilitási aggodalmak okozzák.

euroA Barclays Capital által kérdezett 556 intézményi befektetési ügyfelének 24 százaléka vélekedett úgy, hogy a valutaunió az európai adósságválság következményeként végül felbomlik.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite