2021. január 24., - Timót
Keresés a tartalomban

penzegy Bruttó hatszázezer forintot fognak keresni az országgyűlési képviselők, amennyiben a parlament elfogadja azt a jogszabálytervezetet, amelyet a Fidesz frakciója hamarosan az Országgyűlés elé terjeszt - írta a Magyar Hírlap.

munkaA kormány minden lehetséges intézkedést meghoz ahhoz, hogy az adórendszer átalakításának hátrányos hatásait semlegesítse - hangsúlyozza a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) keddi közleményében.

Üzleti negyed - 2011.09.20

MNBA Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa nem változtatott a jegybanki alapkamat 6 százalékos szintjén kedden.

Üzleti negyed - 2011.09.20

áramA piaci árnál 10 százalékkal drágább zöld áramot kínál a versenypiacon az Elmű-Émász csoport a környezettudatos fogyasztóknak - jelentette be Nagy Zoltán, a áramszolgáltató cég értékesítési igazgatója kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Üzleti negyed - 2011.09.20

euroKedd délelőtt az eurót 290 forint 30 filléren jegyezték, a svájci frankért 240 forint 50 fillért kértek. Szakértők szerint a gyengülést elsősorban az euróövezeti stabilitási aggodalmak okozzák.

euroA Barclays Capital által kérdezett 556 intézményi befektetési ügyfelének 24 százaléka vélekedett úgy, hogy a valutaunió az európai adósságválság következményeként végül felbomlik.

Üzleti negyed - 2011.09.19

benzinegy Emeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel újabb történelmi csúcsra emelkednek az üzemanyagok árai - értesült piaci forrásokból az MTI.

Üzleti negyed - 2011.09.19

forint Valamennyi fontosabb nemzetközi devizanemmel szemben gyengült hétfő reggelre a forint a bankközi piacon.

Üzleti negyed - 2011.09.16

euroegy A központi bankok csütörtökön bejelentett összehangolt akciója csak átmeneti segítséget nyújtott az eurónak a dollárral szemben, pénteken kora délelőttre az euró határozottan gyengült, ezzel együtt esett a forint árfolyama is valamennyi főbb devizához képest.

Üzleti negyed - 2011.09.15

gyogyszeregy Vevők Nagykanizsán a Király Gyógyszertárban. Minden gyógyszertárba naponta többször szállítanak a nagykereskedők, így ellátási probléma biztosan nem lesz a következő időszakban a gyógyszerek árcsökkenése miatt, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) közleménye szerint.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite