2020. január 22., szerda - Vince
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.09.14

ujhaz Budapesten 169 projektben 3 ezer lakás épül idén, az átlagos projekt nagysága a válság előtti 30-40 lakásról 17-re csökkent - írja elemzésében az OTP Jelzálogbank.

olajgyujtes Szelektív gyűjtése eddig szinte lehetetlen, vagy legalábbis nagyon macerás volt, így nem csoda, hogy legtöbbször a lefolyóban végezte: a használt étolaj ennek következtében jelentős környezeti károkat okozott, és sajnos okoz ma is a hazai élővizekben. Környezetkímélő leadása azonban májustól összeköthető egy egyszerű tankolással, ősztől már mintegy 150 Mol-kútnál. A begyűjtött használt sütőolajból bioüzemanyag készül.

Üzleti negyed - 2011.09.14

MOL001 Emelte bruttó 5-5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., ezzel a benzin ára szerdán új történelmi csúcsot ért el.

tankoláskettoEmeli bruttó 5-5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a benzin ár új történelmi csúcsot ér el - értesült piaci forrásokból az MTI.

navA nyári idegenforgalmi szezonhoz kapcsolódóan július 1-től augusztus 28-ig terjedő időszakban, nyolc héten át az adóhatóság összehangolt ellenőrzéssorozatot folytatott az Észak-magyarországi régió területén.

otp Felfüggesztették az OTP és az FHB részvényeinek tőzsdei kereskedését hétfőn a nyitás előtt.

Üzleti negyed - 2011.09.10

IMFHa a globális pénzügyi helyzet romlása miatt még több ország fordul a szervezethez, elfogyhat a pénz - áll egy belső tanulmányban.

napkollektorMintegy hárommilliárd forint keretösszeggel használati meleg víz előállítására napkollektoros támogatási pályázatot írnak ki.

Üzleti negyed - 2011.09.09

forint Az euróval szemben jelentősen, svájci frankban viszont alig gyengült a forint péntek délelőtt.

magannyugdijpenztar A 18 magánnyugdíjpénztár 5,092 millárd forint működési veszteséggel zárta az első félévet, ami több mint kétszerese a tavalyi egész évinek (2,382 milliárd forint) és mintegy nyolcszorosa a tavalyi első félévinek (643 millió forint) - derül ki a felügyeleti adatokból. Június végén a kasszáknak 100.625 tagjuk volt, a pénztári portfólió piaci értéke pedig 244,299 milliárd forintot tett ki.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite