2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

navA nyári idegenforgalmi szezonhoz kapcsolódóan július 1-től augusztus 28-ig terjedő időszakban, nyolc héten át az adóhatóság összehangolt ellenőrzéssorozatot folytatott az Észak-magyarországi régió területén.

otp Felfüggesztették az OTP és az FHB részvényeinek tőzsdei kereskedését hétfőn a nyitás előtt.

Üzleti negyed - 2011.09.10

IMFHa a globális pénzügyi helyzet romlása miatt még több ország fordul a szervezethez, elfogyhat a pénz - áll egy belső tanulmányban.

napkollektorMintegy hárommilliárd forint keretösszeggel használati meleg víz előállítására napkollektoros támogatási pályázatot írnak ki.

Üzleti negyed - 2011.09.09

forint Az euróval szemben jelentősen, svájci frankban viszont alig gyengült a forint péntek délelőtt.

magannyugdijpenztar A 18 magánnyugdíjpénztár 5,092 millárd forint működési veszteséggel zárta az első félévet, ami több mint kétszerese a tavalyi egész évinek (2,382 milliárd forint) és mintegy nyolcszorosa a tavalyi első félévinek (643 millió forint) - derül ki a felügyeleti adatokból. Június végén a kasszáknak 100.625 tagjuk volt, a pénztári portfólió piaci értéke pedig 244,299 milliárd forintot tett ki.

svájci frank Tovább erősödött a forint a svájci frankkal szemben csütörtökön reggel a bankközi devizapiacon, az euróhoz viszonyítva azonban alig változott.

cigiegy A gázolaj jövedéki adójának mintegy 13 forintos emelése, az áfát is beleszámítva, több mint 16 forinttal drágítja az üzemanyag literenkénti kiskereskedelmi árát, az emelés más termékek és szolgáltatások árára is hatni fog, mivel a dízel fontos szerepet játszik a szállításban.

svájci frank Már hétfőn dönthet az Országgyűlés a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről és a lakóingatlanok kényszerértékesítéséről szóló törvény módosításáról.

shell Az első félévben benzinből 5-6 százalékkal, gázolajból 1-2 százalékkal adott el kevesebbet a Shell Hungary Zrt. a magyar piacon, mint egy évvel korábban, a társaság szerint a nehéz gazdasági helyzet miatt az általános visszaesést mutató piaci trend a második félévben is fennmarad, amit a zrt. két új üzemanyag piacra dobásával szeretne a maga szempontjából megfordítani.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite