2021. április 19., hétfő - Emma
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.09.10

IMFHa a globális pénzügyi helyzet romlása miatt még több ország fordul a szervezethez, elfogyhat a pénz - áll egy belső tanulmányban.

napkollektorMintegy hárommilliárd forint keretösszeggel használati meleg víz előállítására napkollektoros támogatási pályázatot írnak ki.

Üzleti negyed - 2011.09.09

forint Az euróval szemben jelentősen, svájci frankban viszont alig gyengült a forint péntek délelőtt.

magannyugdijpenztar A 18 magánnyugdíjpénztár 5,092 millárd forint működési veszteséggel zárta az első félévet, ami több mint kétszerese a tavalyi egész évinek (2,382 milliárd forint) és mintegy nyolcszorosa a tavalyi első félévinek (643 millió forint) - derül ki a felügyeleti adatokból. Június végén a kasszáknak 100.625 tagjuk volt, a pénztári portfólió piaci értéke pedig 244,299 milliárd forintot tett ki.

svájci frank Tovább erősödött a forint a svájci frankkal szemben csütörtökön reggel a bankközi devizapiacon, az euróhoz viszonyítva azonban alig változott.

cigiegy A gázolaj jövedéki adójának mintegy 13 forintos emelése, az áfát is beleszámítva, több mint 16 forinttal drágítja az üzemanyag literenkénti kiskereskedelmi árát, az emelés más termékek és szolgáltatások árára is hatni fog, mivel a dízel fontos szerepet játszik a szállításban.

svájci frank Már hétfőn dönthet az Országgyűlés a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről és a lakóingatlanok kényszerértékesítéséről szóló törvény módosításáról.

shell Az első félévben benzinből 5-6 százalékkal, gázolajból 1-2 százalékkal adott el kevesebbet a Shell Hungary Zrt. a magyar piacon, mint egy évvel korábban, a társaság szerint a nehéz gazdasági helyzet miatt az általános visszaesést mutató piaci trend a második félévben is fennmarad, amit a zrt. két új üzemanyag piacra dobásával szeretne a maga szempontjából megfordítani.

Üzleti negyed - 2011.09.05

MOL001 Emeli bruttó 7, illetve 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Pénz2 Az ipari termelői árak az előző havihoz mérten 0,3 százalékkal nőttek, az egy évvel korábbihoz képest ugyanakkor 1,0 százalékkal csökkentek júliusban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite