2020. január 28., kedd - Károly,
Keresés a tartalomban

svájci frank Tovább erősödött a forint a svájci frankkal szemben csütörtökön reggel a bankközi devizapiacon, az euróhoz viszonyítva azonban alig változott.

cigiegy A gázolaj jövedéki adójának mintegy 13 forintos emelése, az áfát is beleszámítva, több mint 16 forinttal drágítja az üzemanyag literenkénti kiskereskedelmi árát, az emelés más termékek és szolgáltatások árára is hatni fog, mivel a dízel fontos szerepet játszik a szállításban.

svájci frank Már hétfőn dönthet az Országgyűlés a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről és a lakóingatlanok kényszerértékesítéséről szóló törvény módosításáról.

shell Az első félévben benzinből 5-6 százalékkal, gázolajból 1-2 százalékkal adott el kevesebbet a Shell Hungary Zrt. a magyar piacon, mint egy évvel korábban, a társaság szerint a nehéz gazdasági helyzet miatt az általános visszaesést mutató piaci trend a második félévben is fennmarad, amit a zrt. két új üzemanyag piacra dobásával szeretne a maga szempontjából megfordítani.

Üzleti negyed - 2011.09.05

MOL001 Emeli bruttó 7, illetve 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Pénz2 Az ipari termelői árak az előző havihoz mérten 0,3 százalékkal nőttek, az egy évvel korábbihoz képest ugyanakkor 1,0 százalékkal csökkentek júliusban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel.

svájci frankKedden reggel a svájci frank korrigálta hétfői gyengülését a főbb devizákkal szemben, a forint árfolyama svájci frankban gyengült, euróban és dollárban alig változott.

frankegy A forint pénteken kora reggel árnyalatnyit gyengült a svájci frankkal, erősödött a dollárral és gyakorlatilag stagnált az euróval szemben a csütörtök késő esti jegyzéséhez képest.

svájci frank Árnyalatnyit erősödött a forint a főbb devizákhoz képest szerda reggelre a nemzetközi bankközi piacon.

Üzleti negyed - 2011.08.22

svájci frank Kissé gyengült a forint hétfő reggel, a svájci frankot 241 forint felett, az eurót pedig 272 forint körül jegyezték 7 órakor.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite