2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

svájci frankKedden reggel a svájci frank korrigálta hétfői gyengülését a főbb devizákkal szemben, a forint árfolyama svájci frankban gyengült, euróban és dollárban alig változott.

frankegy A forint pénteken kora reggel árnyalatnyit gyengült a svájci frankkal, erősödött a dollárral és gyakorlatilag stagnált az euróval szemben a csütörtök késő esti jegyzéséhez képest.

svájci frank Árnyalatnyit erősödött a forint a főbb devizákhoz képest szerda reggelre a nemzetközi bankközi piacon.

Üzleti negyed - 2011.08.22

svájci frank Kissé gyengült a forint hétfő reggel, a svájci frankot 241 forint felett, az eurót pedig 272 forint körül jegyezték 7 órakor.

hiteltanácsadás Várhatóan még pénteken aláírja Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter az árfolyamgátra vonatkozó "nullaforintos" közjegyzői díjat előíró rendeletet, amellyel a kormány egy újabb lehetséges terhet kíván levenni a bajba jutott devizahitelesek válláról - mondta Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

svájci frank Alig változott a forint árfolyama pénteken csütörtökhöz képest, a svájci frankot 240 forint felett jegyezték, az euró pedig 273 forint volt 7 órakor.

Üzleti negyed - 2011.08.17

svájci frank Erősödött a forint szerdán kora reggel, a svájci frankot 235 forint körül jegyezték, az euró pedig 270 forint alatt volt 7 órakor. A forint árfolyamát az európai és a magyar gazdaság lassulásáról szóló hírek nem tolták el az utóbbi heteket jellemző rendkívüli szintek felé.

Üzleti negyed - 2011.08.17

frankdiagramm A svájci frank árfolyamának alakulása 2006. 07.14-től 2011.08.17-ig.

magyarorszag Nagy csalódást okozott a második negyedéves GDP adat az MTI által megkérdezett makroelemzőknek, akik elérhetetlennek tartják a kormány által várt 3 százalék körüli éves növekedési ütemet, saját prognózisaikat is érdemben csökkentik, a jövő évi kilátások romlása miatt pedig nem zárnak ki további intézkedéseket a hiánycél teljesítéséhez. A Nemzetgazdasági Minisztérium egyelőre nem kívánta kommentálni az adatot.

szekeresimreegy Az MSZP szerint a Fidesznek semmilyen erkölcsi alapja nincs arra, hogy a devizahitelesek ügyében a szocialistákra mutogasson.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite