2021. március 2., kedd - Lujza
Keresés a tartalomban

karpatdaniel A Jobbik azt szeretné, ha a devizahitelezés teljes rendszerét állami ellenőrzés alá vonnák - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.

Üzleti negyed - 2011.08.15

tankolásketto Csökkenti bruttó 5-5 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Soros GyörgyEgy három lépésből álló, átfogó programmal megoldható lenne az euróövezet válsága Soros György szerint, aki a bankrendszer reformját, eurókötvények kibocsátását és egy kilépési mechanizumus kidolgozását javasolja.

Üzleti negyed - 2011.08.15

Mesterházy Attila01 Kilenc pontban foglalta össze az MSZP devizahitelesek megsegítésére vonatkozó javaslatait hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Szekeres Imre, a szocialisták gazdaságpolitikai kabinetjének vezetője.

frank Erősödött a forint hétfő reggel, a svájci frankot 242 forint környékén, az eurót pedig 273 forint körül jegyezték 7 órakor.

svájci frankA svájci frank gyengült pénteken a devizák széles körével szemben, így a forint árfolyama a frankkal szemen javulhatott, euróban pedig stagnált.

svájci frank Az árfolyamgát konstrukcióhoz csatlakozó devizahitel adósok már a szeptemberi törlesztő részletet a rögzített árfolyamon fizethetik - jelentette be Nátrán Roland, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón.

svájci frank A lakásfedezetű, devizaalapú hitellel rendelkezők mától december 31-ig kérhetik írásban bankjuktól a törlesztési árfolyam rögzítését. A havi teher ezzel legkorábban októberben csökkenhet.

Üzleti negyed - 2011.08.12

Soros György Egy kiszámíthatatlan bankválság veszélyeire figyelmeztette Európát Soros György.

svájci frank Alig változott a forint árfolyama péntek reggel az előző estéhez képest, a svájci frankot 253 forint körül, az eurót pedig 273 forint körül jegyezték 7 órakor.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite