2020. január 22., szerda - Vince
Keresés a tartalomban

frank Erősödött a forint hétfő reggel, a svájci frankot 242 forint környékén, az eurót pedig 273 forint körül jegyezték 7 órakor.

svájci frankA svájci frank gyengült pénteken a devizák széles körével szemben, így a forint árfolyama a frankkal szemen javulhatott, euróban pedig stagnált.

svájci frank Az árfolyamgát konstrukcióhoz csatlakozó devizahitel adósok már a szeptemberi törlesztő részletet a rögzített árfolyamon fizethetik - jelentette be Nátrán Roland, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón.

svájci frank A lakásfedezetű, devizaalapú hitellel rendelkezők mától december 31-ig kérhetik írásban bankjuktól a törlesztési árfolyam rögzítését. A havi teher ezzel legkorábban októberben csökkenhet.

Üzleti negyed - 2011.08.12

Soros György Egy kiszámíthatatlan bankválság veszélyeire figyelmeztette Európát Soros György.

svájci frank Alig változott a forint árfolyama péntek reggel az előző estéhez képest, a svájci frankot 253 forint körül, az eurót pedig 273 forint körül jegyezték 7 órakor.

elemiszer A fogyasztói árak 2011. júliusban 0,3%-kal voltak alacsonyabbak, mint júniusban. Az árak tavaly júliushoz képest 3,1%-kal nőttek - áll a KSH legfrissebb gyorsjelentésében.

svájci frank Enyhült a piacokra a napokban jellemző szélsőséges kockázatkerülés csütörtökre, a svájci frank gyengült, az euró és a forint erősödött.

Üzleti negyed - 2011.08.11

forint Valamelyest erősödött csütörtök reggelre a forint a legfontosabb devizákkal szemben a bankközi piacon. Csütörtök reggel 276,73 forinton jegyezték az eurót azt követően, hogy csütörtök hajnalban 277,18 forintra szökött a közös valuta árfolyama.

svájci frank Bár még nem született meg az erről szóló kormányrendelet, a kabinetnek az a szándéka, hogy a lakáshitelesek törlesztőrészletei a pénteken induló árfolyamrögzítési lehetőség lejárta után legfeljebb 15 százalékkal emelkedjenek - derül ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság MTI-nek szerdán adott válaszából.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite