2020. január 28., kedd - Károly,
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.08.10

MOL001 Csökkentette ugyan a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát hétfőn a Mol Nyrt. azonban a legdrágább kutakon továbbra is 400 forint körüli árakkal találkozhatunk.

Üzleti negyed - 2011.08.10

svájci frank Az előző napi jelentős gyengülés után korrigált, erősödött szerda reggelre a forint a legfontosabb külföldi devizanemekkel szemben a bankközi piacon.

svájci frankA svájci frank forint árfolyama meghaladta a 273 forintot kedd este azt követően, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed monetáris tanácsa nyilvánosságra hozta kamatdöntő üléséről tájékoztató közleményét.

lakashitelLétezik egy egyértelmű, gyors és végleges megoldás a devizahitelesek számára: október 1-jétől minden devizaalapú lakáshitelesnél automatikusan életbe kellene léptetni a 180 forintos árfolyamgátat, a bankok pedig a gyűjtőszámlán felhalmozott összegeket minden évben leírhatnák a bankadóból annak összegéig

Üzleti negyed - 2011.08.09

arany Az arany unciánkénti (31,1 gramm) ára átlépte az 1.750 dollárt, így drágább lett, mint a platina, vagyis az arany már az árat tekintve is vitathatatlanul a nemesfémek egyeduralkodója - állapította meg keddi elemzésében az aranypiac.hu.

svájci frank Jelentősen emelkedhet a devizában, különösen a svájci frankban eladósodott hitelfelvevők augusztusi törlesztő részlete a forint gyengülésével, ráadásul nem csak a tőkét és a kamatokat kell a gyengébb árfolyamon, tehát drágábban megfizetni, de a felszámított kezelési költség is emelkedik, noha annak elvileg nincs árfolyamkockázata.

Üzleti negyed - 2011.08.09

svájci frank Kedden délelőtt 263 forint fölé erősödött a svájci frank árfolyama a bankközi kereskedelemben.

svájci frank Az újabb rekordot elérő svájci frank árfolyam után kedden kora délelőtt, a javuló euró árfolyam mellett kissé korrigált a forint.

Üzleti negyed - 2011.08.08

frank-forintAz amerikai szuverén besorolás rontása által okozott piaci megrázkódtatás gyengítette a befektetői érdeklődést a kockázatosabb eszközök iránt, a forint gyengült, a svájci frank új rekordot ért el 255 forint felett.

Üzleti negyed - 2011.08.08

svájci frank Ma megtudjuk! Csökken-e a svájci frank árfolyama, vagy eddig soha nem látott, 280 forintos magasságokba emelkedik.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite