2021. szeptember 22., szerda - Móric
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.08.12

Soros György Egy kiszámíthatatlan bankválság veszélyeire figyelmeztette Európát Soros György.

svájci frank Alig változott a forint árfolyama péntek reggel az előző estéhez képest, a svájci frankot 253 forint körül, az eurót pedig 273 forint körül jegyezték 7 órakor.

elemiszer A fogyasztói árak 2011. júliusban 0,3%-kal voltak alacsonyabbak, mint júniusban. Az árak tavaly júliushoz képest 3,1%-kal nőttek - áll a KSH legfrissebb gyorsjelentésében.

svájci frank Enyhült a piacokra a napokban jellemző szélsőséges kockázatkerülés csütörtökre, a svájci frank gyengült, az euró és a forint erősödött.

Üzleti negyed - 2011.08.11

forint Valamelyest erősödött csütörtök reggelre a forint a legfontosabb devizákkal szemben a bankközi piacon. Csütörtök reggel 276,73 forinton jegyezték az eurót azt követően, hogy csütörtök hajnalban 277,18 forintra szökött a közös valuta árfolyama.

svájci frank Bár még nem született meg az erről szóló kormányrendelet, a kabinetnek az a szándéka, hogy a lakáshitelesek törlesztőrészletei a pénteken induló árfolyamrögzítési lehetőség lejárta után legfeljebb 15 százalékkal emelkedjenek - derül ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság MTI-nek szerdán adott válaszából.

Üzleti negyed - 2011.08.10

MOL001 Csökkentette ugyan a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát hétfőn a Mol Nyrt. azonban a legdrágább kutakon továbbra is 400 forint körüli árakkal találkozhatunk.

Üzleti negyed - 2011.08.10

svájci frank Az előző napi jelentős gyengülés után korrigált, erősödött szerda reggelre a forint a legfontosabb külföldi devizanemekkel szemben a bankközi piacon.

svájci frankA svájci frank forint árfolyama meghaladta a 273 forintot kedd este azt követően, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed monetáris tanácsa nyilvánosságra hozta kamatdöntő üléséről tájékoztató közleményét.

lakashitelLétezik egy egyértelmű, gyors és végleges megoldás a devizahitelesek számára: október 1-jétől minden devizaalapú lakáshitelesnél automatikusan életbe kellene léptetni a 180 forintos árfolyamgátat, a bankok pedig a gyűjtőszámlán felhalmozott összegeket minden évben leírhatnák a bankadóból annak összegéig

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite