2021. január 25., hétfő - Pál
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.08.11

forint Valamelyest erősödött csütörtök reggelre a forint a legfontosabb devizákkal szemben a bankközi piacon. Csütörtök reggel 276,73 forinton jegyezték az eurót azt követően, hogy csütörtök hajnalban 277,18 forintra szökött a közös valuta árfolyama.

svájci frank Bár még nem született meg az erről szóló kormányrendelet, a kabinetnek az a szándéka, hogy a lakáshitelesek törlesztőrészletei a pénteken induló árfolyamrögzítési lehetőség lejárta után legfeljebb 15 százalékkal emelkedjenek - derül ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság MTI-nek szerdán adott válaszából.

Üzleti negyed - 2011.08.10

MOL001 Csökkentette ugyan a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát hétfőn a Mol Nyrt. azonban a legdrágább kutakon továbbra is 400 forint körüli árakkal találkozhatunk.

Üzleti negyed - 2011.08.10

svájci frank Az előző napi jelentős gyengülés után korrigált, erősödött szerda reggelre a forint a legfontosabb külföldi devizanemekkel szemben a bankközi piacon.

svájci frankA svájci frank forint árfolyama meghaladta a 273 forintot kedd este azt követően, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed monetáris tanácsa nyilvánosságra hozta kamatdöntő üléséről tájékoztató közleményét.

lakashitelLétezik egy egyértelmű, gyors és végleges megoldás a devizahitelesek számára: október 1-jétől minden devizaalapú lakáshitelesnél automatikusan életbe kellene léptetni a 180 forintos árfolyamgátat, a bankok pedig a gyűjtőszámlán felhalmozott összegeket minden évben leírhatnák a bankadóból annak összegéig

Üzleti negyed - 2011.08.09

arany Az arany unciánkénti (31,1 gramm) ára átlépte az 1.750 dollárt, így drágább lett, mint a platina, vagyis az arany már az árat tekintve is vitathatatlanul a nemesfémek egyeduralkodója - állapította meg keddi elemzésében az aranypiac.hu.

svájci frank Jelentősen emelkedhet a devizában, különösen a svájci frankban eladósodott hitelfelvevők augusztusi törlesztő részlete a forint gyengülésével, ráadásul nem csak a tőkét és a kamatokat kell a gyengébb árfolyamon, tehát drágábban megfizetni, de a felszámított kezelési költség is emelkedik, noha annak elvileg nincs árfolyamkockázata.

Üzleti negyed - 2011.08.09

svájci frank Kedden délelőtt 263 forint fölé erősödött a svájci frank árfolyama a bankközi kereskedelemben.

svájci frank Az újabb rekordot elérő svájci frank árfolyam után kedden kora délelőtt, a javuló euró árfolyam mellett kissé korrigált a forint.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite