2019. október 17., csütörtök - Hedvig
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.08.05

svájci frankGyengült a forint árfolyama pénteken 18 óra körül a svájci frankkal szemben délutánhoz és reggelhez képest egyaránt, míg az euróhoz viszonyítva nem változott a forint jegyzése.

Üzleti negyed - 2011.08.05

svájci frank Az utóbbi időszakban botrányos mértékben emelkedett a svájci frank árfolyama, ami rengeteg ember megélhetését tette kockára. Eddig a svájci frank egy biztos alap volt, akkor ez miért történhetett meg?

Üzleti negyed - 2011.08.05

forint Az általános befektetői bizalomvesztés terhe alatt felgyorsult a magasabb hozamuk miatt nyugalmasabb időkben kedvelt befektetési eszközök árfolyamvesztése a nemzetközi devizapiacokon; a forint is e folyamat sodrásában gyengül, péntekre virradóra árfolyama a svájci frankkal szemben új mélypontra esett 254,80 forintos jegyzésen.

Üzleti negyed - 2011.08.05

navegy Egymillióan tartoznak Magyarországon a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV). A lakosság tizede sáros az adóhivatal felé, ám tartozásuk elenyészik a cégekéhez képest.

svájci frank Kaposvár fideszes polgármestere szerint a frankhitelesek megsegítésére kitalált egyik kormányzati lépés, az árfolyamfixálás lehetne a megoldás az önkormányzati szektorban is - írta pénteken a Somogyi Hírlap.

pénz001A svájci frank utóbbi napokban tapasztalt erőteljes erősödése nyomán egyre többen keresik meg a bankokat a fizetéskönnyítési lehetőségek, így az árfolyamrögzítés iránt érdeklődve, de tolongásról egyelőre nincs szó - tudta meg az MTI a bankoktól.

Üzleti negyed - 2011.08.03

frank A bankközi deviza kereskedelemben szerda reggel fél 9 után a svájci frank árfolyama átlépte a 252 forintos küszöböt.

svájci frankA világgazdasági kilátások keltette aggodalmak hatására tovább gyengült kedd estére a forint a svájci frankkal szemben a bankközi devizapiacon - nem sokkal fél hat előtt történelmi csúcsot döntött a frank/forint kurzus.

pénz001A világgazdaság növekedését övező kételyek és az euróövezeti pénzügyi stabilitásával kapcsolatos aggodalmak terhe alatt gyengültek kedden a térségbeli devizák, a svájci frank rekordot döntött a forinttal, a zlotyval és a cseh koronával szemben.

Svájci frank A Magyar Nemzeti Bank hivatalos svájci frank árfolyama;
árfolyam 1 egységre, forintban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite