2021. március 6., szombat - Leonóra
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.08.09

svájci frank Kedden délelőtt 263 forint fölé erősödött a svájci frank árfolyama a bankközi kereskedelemben.

svájci frank Az újabb rekordot elérő svájci frank árfolyam után kedden kora délelőtt, a javuló euró árfolyam mellett kissé korrigált a forint.

Üzleti negyed - 2011.08.08

frank-forintAz amerikai szuverén besorolás rontása által okozott piaci megrázkódtatás gyengítette a befektetői érdeklődést a kockázatosabb eszközök iránt, a forint gyengült, a svájci frank új rekordot ért el 255 forint felett.

Üzleti negyed - 2011.08.08

svájci frank Ma megtudjuk! Csökken-e a svájci frank árfolyama, vagy eddig soha nem látott, 280 forintos magasságokba emelkedik.

Üzleti negyed - 2011.08.08

forint Korrigált a forint mind az euróval, mind a svájci frankkal szemben hétfőn délelőtt, miután hajnalban ismét új rekordot ért el frank árfolyama.

Üzleti negyed - 2011.08.05

svájci frankGyengült a forint árfolyama pénteken 18 óra körül a svájci frankkal szemben délutánhoz és reggelhez képest egyaránt, míg az euróhoz viszonyítva nem változott a forint jegyzése.

Üzleti negyed - 2011.08.05

svájci frank Az utóbbi időszakban botrányos mértékben emelkedett a svájci frank árfolyama, ami rengeteg ember megélhetését tette kockára. Eddig a svájci frank egy biztos alap volt, akkor ez miért történhetett meg?

Üzleti negyed - 2011.08.05

forint Az általános befektetői bizalomvesztés terhe alatt felgyorsult a magasabb hozamuk miatt nyugalmasabb időkben kedvelt befektetési eszközök árfolyamvesztése a nemzetközi devizapiacokon; a forint is e folyamat sodrásában gyengül, péntekre virradóra árfolyama a svájci frankkal szemben új mélypontra esett 254,80 forintos jegyzésen.

Üzleti negyed - 2011.08.05

navegy Egymillióan tartoznak Magyarországon a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV). A lakosság tizede sáros az adóhivatal felé, ám tartozásuk elenyészik a cégekéhez képest.

svájci frank Kaposvár fideszes polgármestere szerint a frankhitelesek megsegítésére kitalált egyik kormányzati lépés, az árfolyamfixálás lehetne a megoldás az önkormányzati szektorban is - írta pénteken a Somogyi Hírlap.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite