2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.07.28

forint Gyengült a forint csütörtök reggelre a legfontosabb devizákkal szemben a bankközi piacon.

svájci frankNéhány vállalat már azon gondolkodik, hogy dolgozóinak euróban fizetne, illetve külföldre tenné át a termelését.

Üzleti negyed - 2011.07.27

tankolásketto Emelte bruttó 3 és 4 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

MOL001A szezonális hatások miatt tovább emelkedhet az üzemanyagok ára - mondta egy szakértő a Magyar Rádió Krónika című műsorában.

Üzleti negyed - 2011.07.25

tankolásBruttó 3 és 4 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A változással a benzin átlagára újra csúcsra emelkedik, és eléri a 388 forintot, míg a gázolajé 375 forintra nő.

deviza01A CHF alapú hitelekkel rendelkezők csak rossz híreket kapnak az utóbbi időben. Egyes elemzők arra számítanak, hogy a mostani árfolyamok hosszú távra beragadhatnak, az eddig sem rózsás helyzetű hitelesek egyre magasabb részaránya csúszhat át a nem fizetők körébe.

deviza01A svájci frank a reggeli órákban újabb árfolyamcsúcsot ért el 238,22 forinton, tíz órára 238,10-ig süllyedt az árfolyam. Az euróövezet pénzügyi stabilitásában megingott piaci bizalom, illetve a befektetési menedék devizák, a svájci frank és a japán jen erősödése miatt gyengült a forint ma délelőtt.

strandA hűvös idő miatt ma már több strand ki sem nyitott a fővárosban. Kérdés, így tudják-e tartani a nullszalldós tervet.

százalék01A 98 százalékos különadóra vonatkozó szabályok május 14-től hatályos változása nyomán számos gyakorlati kérdés merül fel, így például, hogy a kifizetőnek meg kell-e ismételnie adatszolgáltatását, kell-e új igazolásokat kiállítania, vagy hogy az adózónak mikor kell önellenőrzési pótlékot fizetnie.

Üzleti negyed - 2011.06.27

Pénz4Stabil maradt a forint árfolyama hétfőn az euróval szemben, az euró jegyzése 268-269 forint körül mozgott; a svájci frankkal szemben viszont kisé gyengült a forint, miután a nap elején ismét rekord szint - 228 forint - közelébe emelkedett a frank árfolyama.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite