2019. szeptember 21., szombat - Máté
Keresés a tartalomban

pénz001A svájci frank árfolyama áttörte a 240 forintos küszöböt és délután négy óra után 243,22 forinton új rekordot állított be. Az előző csúcs pénteken volt 239,07 forinton.

Üzleti negyed - 2011.08.01

magyarorszag Hiába küzdött a Mol- részvényekért a kormány, könnyen meglehet: hamarosan el kell adnia egy részét. Az Európai Bíróság tegnap elmeszelte Magyarországot az áfavisszafizetések miatt, ami becslések szerint 100 milliárdos rendkívüli kiadást jelenthet.

Üzleti negyed - 2011.08.01

forint Erősödött a forint hétfő reggel, miután Barack Obama amerikai elnök bejelentette, hogy a demokraták és a republikánusok vezetői a kongresszus mindkét házában megállapodtak az adósságplafon emelésének kereteiről.

frank A módosított amerikai első negyedéves GDP adat közzétételét követően rekord szintre gyengült a dollár és az euró a svájci frankkal szemben, ezzel párhuzamosan a forint negatív rekordja is megdőlt.

görögtüntetés01Tovább süllyesztette Görögország eddig is mélyen spekulatív - vagyis a befektetésre ajánlott szinteknél messze alacsonyabb - államadós-kockázati besorolásait szerdán a Standard & Poor's, amely szerint a múlt heti euróövezeti csúcson javasolt adósságátrendezés részleges nem törlesztésnek felelne meg.

Üzleti negyed - 2011.07.28

forint Gyengült a forint csütörtök reggelre a legfontosabb devizákkal szemben a bankközi piacon.

svájci frankNéhány vállalat már azon gondolkodik, hogy dolgozóinak euróban fizetne, illetve külföldre tenné át a termelését.

Üzleti negyed - 2011.07.27

tankolásketto Emelte bruttó 3 és 4 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

MOL001A szezonális hatások miatt tovább emelkedhet az üzemanyagok ára - mondta egy szakértő a Magyar Rádió Krónika című műsorában.

Üzleti negyed - 2011.07.25

tankolásBruttó 3 és 4 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A változással a benzin átlagára újra csúcsra emelkedik, és eléri a 388 forintot, míg a gázolajé 375 forintra nő.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite