2021. szeptember 26., - Jusztina
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.08.05

navegy Egymillióan tartoznak Magyarországon a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV). A lakosság tizede sáros az adóhivatal felé, ám tartozásuk elenyészik a cégekéhez képest.

svájci frank Kaposvár fideszes polgármestere szerint a frankhitelesek megsegítésére kitalált egyik kormányzati lépés, az árfolyamfixálás lehetne a megoldás az önkormányzati szektorban is - írta pénteken a Somogyi Hírlap.

pénz001A svájci frank utóbbi napokban tapasztalt erőteljes erősödése nyomán egyre többen keresik meg a bankokat a fizetéskönnyítési lehetőségek, így az árfolyamrögzítés iránt érdeklődve, de tolongásról egyelőre nincs szó - tudta meg az MTI a bankoktól.

Üzleti negyed - 2011.08.03

frank A bankközi deviza kereskedelemben szerda reggel fél 9 után a svájci frank árfolyama átlépte a 252 forintos küszöböt.

svájci frankA világgazdasági kilátások keltette aggodalmak hatására tovább gyengült kedd estére a forint a svájci frankkal szemben a bankközi devizapiacon - nem sokkal fél hat előtt történelmi csúcsot döntött a frank/forint kurzus.

pénz001A világgazdaság növekedését övező kételyek és az euróövezeti pénzügyi stabilitásával kapcsolatos aggodalmak terhe alatt gyengültek kedden a térségbeli devizák, a svájci frank rekordot döntött a forinttal, a zlotyval és a cseh koronával szemben.

Svájci frank A Magyar Nemzeti Bank hivatalos svájci frank árfolyama;
árfolyam 1 egységre, forintban.

pénz001A svájci frank árfolyama áttörte a 240 forintos küszöböt és délután négy óra után 243,22 forinton új rekordot állított be. Az előző csúcs pénteken volt 239,07 forinton.

Üzleti negyed - 2011.08.01

magyarorszag Hiába küzdött a Mol- részvényekért a kormány, könnyen meglehet: hamarosan el kell adnia egy részét. Az Európai Bíróság tegnap elmeszelte Magyarországot az áfavisszafizetések miatt, ami becslések szerint 100 milliárdos rendkívüli kiadást jelenthet.

Üzleti negyed - 2011.08.01

forint Erősödött a forint hétfő reggel, miután Barack Obama amerikai elnök bejelentette, hogy a demokraták és a republikánusok vezetői a kongresszus mindkét házában megállapodtak az adósságplafon emelésének kereteiről.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite