2021. január 24., - Timót
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.07.27

tankolásketto Emelte bruttó 3 és 4 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

MOL001A szezonális hatások miatt tovább emelkedhet az üzemanyagok ára - mondta egy szakértő a Magyar Rádió Krónika című műsorában.

Üzleti negyed - 2011.07.25

tankolásBruttó 3 és 4 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A változással a benzin átlagára újra csúcsra emelkedik, és eléri a 388 forintot, míg a gázolajé 375 forintra nő.

deviza01A CHF alapú hitelekkel rendelkezők csak rossz híreket kapnak az utóbbi időben. Egyes elemzők arra számítanak, hogy a mostani árfolyamok hosszú távra beragadhatnak, az eddig sem rózsás helyzetű hitelesek egyre magasabb részaránya csúszhat át a nem fizetők körébe.

deviza01A svájci frank a reggeli órákban újabb árfolyamcsúcsot ért el 238,22 forinton, tíz órára 238,10-ig süllyedt az árfolyam. Az euróövezet pénzügyi stabilitásában megingott piaci bizalom, illetve a befektetési menedék devizák, a svájci frank és a japán jen erősödése miatt gyengült a forint ma délelőtt.

strandA hűvös idő miatt ma már több strand ki sem nyitott a fővárosban. Kérdés, így tudják-e tartani a nullszalldós tervet.

százalék01A 98 százalékos különadóra vonatkozó szabályok május 14-től hatályos változása nyomán számos gyakorlati kérdés merül fel, így például, hogy a kifizetőnek meg kell-e ismételnie adatszolgáltatását, kell-e új igazolásokat kiállítania, vagy hogy az adózónak mikor kell önellenőrzési pótlékot fizetnie.

Üzleti negyed - 2011.06.27

Pénz4Stabil maradt a forint árfolyama hétfőn az euróval szemben, az euró jegyzése 268-269 forint körül mozgott; a svájci frankkal szemben viszont kisé gyengült a forint, miután a nap elején ismét rekord szint - 228 forint - közelébe emelkedett a frank árfolyama.

hamburgerÉvi 20 milliárdot remél a hamburgeradótól az egyik beterjesztő, aki szerint nem biztos, hogy ezt csak az egészségügyiek béremelésére fordítják.

Soros GyörgySoros György szerint Európának "B" tervre van szüksége, és elképzelhető, hogy valamelyik uniós ország kiválik az euróövezetből.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite