2019. október 18., péntek - Lukács
Keresés a tartalomban

gdpMagyarországon az uniós átlag 64 százalékára tehető a vásárlóerő-paritáson számolt egy főre jutó hazai össztermék (GDP), ezzel a tagországok között az alsó harmadban foglal helyet - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatalának kedden nyilvánosságra hozott adataiból.

deviza01A parlament a házszabálytól történő eltérés megszavazása esetén hétfőn szavazhat a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről.

Pénz01Gyengült a forint szerda estére az euró és a svájci frank reggeli jegyzéséhez viszonyítva a bankközi devizapiacon.

svájci frankFájdalmas prognózissal rukkolt elő a svájci kormány és az ottani exportszövetség: a frank szerintük akár az euróval megegyező szintre erősödhet a közeljövőben.

Üzleti negyed - 2011.06.14

forint Erősödött a forint kedd reggel a fontosabb devizákhoz viszonyítva a hétfői gyengülés után a nemzetközi piacokon.

Üzleti negyed - 2011.06.06

BenzinCsökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

szijjarto_peterA magyar kormány már korábban világossá tette, hogy meggyőződése szerint a rövid távú leminősítéseket hosszú távú felminősítések követhetik - így kommentálta a miniszterelnök szóvivője, hogy negatívról stabilra javította a magyar besorolást a Fitch.

Üzleti negyed - 2011.06.06

ketszazforintEnyhén gyengült hétfő reggelre a forint a legfontosabb nemzetközi valutákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Pénz2Az informatikai konszolidáció részeként az elmúlt egy évben közel 15 milliárd forint kedvezményt ért el a kormány az állam számára a meglévő szerződések felülvizsgálatával.

költségvetésMagas túljegyzés fogadta a két hosszabb lejáratot, amit megemelt értékesítéssel nyugtázott az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki 3-, 5- és 10 éves kötvényaukcióján. A hozamok emelkedtek az előző aukcióhoz képest a két hét alatt végbe ment másodpiaci hozamnövekedésnek megfelelően.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite