2021. február 28., - Elemér
Keresés a tartalomban

hamburgerÉvi 20 milliárdot remél a hamburgeradótól az egyik beterjesztő, aki szerint nem biztos, hogy ezt csak az egészségügyiek béremelésére fordítják.

Soros GyörgySoros György szerint Európának "B" tervre van szüksége, és elképzelhető, hogy valamelyik uniós ország kiválik az euróövezetből.

mav002Várhatóan július végéig kormánydöntés születik a MÁV adósságának konszolidációjáról, ami fontos feltétel a vasúttársaság fejlesztéseinek megvalósításához - hangsúlyozta a vasúttársaság elnök-vezérigazgatója.

Üzleti negyed - 2011.06.24

forint Korrigálta csütörtök délutáni veszteségének egy részét a forint: az eurót 268,59 forinton jegyezték a csütörtök délutáni 269,19 forinttal szemben.

Üzleti negyed - 2011.06.23

deviza01A forint eddigi mélypontját a svájci fizetőeszközzel szemben a tavaly szeptember 8-án regisztrált 226,31-es árfolyam jelentette.

gdpMagyarországon az uniós átlag 64 százalékára tehető a vásárlóerő-paritáson számolt egy főre jutó hazai össztermék (GDP), ezzel a tagországok között az alsó harmadban foglal helyet - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatalának kedden nyilvánosságra hozott adataiból.

deviza01A parlament a házszabálytól történő eltérés megszavazása esetén hétfőn szavazhat a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről.

Pénz01Gyengült a forint szerda estére az euró és a svájci frank reggeli jegyzéséhez viszonyítva a bankközi devizapiacon.

svájci frankFájdalmas prognózissal rukkolt elő a svájci kormány és az ottani exportszövetség: a frank szerintük akár az euróval megegyező szintre erősödhet a közeljövőben.

Üzleti negyed - 2011.06.14

forint Erősödött a forint kedd reggel a fontosabb devizákhoz viszonyítva a hétfői gyengülés után a nemzetközi piacokon.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite