2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

százalék01A 98 százalékos különadóra vonatkozó szabályok május 14-től hatályos változása nyomán számos gyakorlati kérdés merül fel, így például, hogy a kifizetőnek meg kell-e ismételnie adatszolgáltatását, kell-e új igazolásokat kiállítania, vagy hogy az adózónak mikor kell önellenőrzési pótlékot fizetnie.

Üzleti negyed - 2011.06.27

Pénz4Stabil maradt a forint árfolyama hétfőn az euróval szemben, az euró jegyzése 268-269 forint körül mozgott; a svájci frankkal szemben viszont kisé gyengült a forint, miután a nap elején ismét rekord szint - 228 forint - közelébe emelkedett a frank árfolyama.

hamburgerÉvi 20 milliárdot remél a hamburgeradótól az egyik beterjesztő, aki szerint nem biztos, hogy ezt csak az egészségügyiek béremelésére fordítják.

Soros GyörgySoros György szerint Európának "B" tervre van szüksége, és elképzelhető, hogy valamelyik uniós ország kiválik az euróövezetből.

mav002Várhatóan július végéig kormánydöntés születik a MÁV adósságának konszolidációjáról, ami fontos feltétel a vasúttársaság fejlesztéseinek megvalósításához - hangsúlyozta a vasúttársaság elnök-vezérigazgatója.

Üzleti negyed - 2011.06.24

forint Korrigálta csütörtök délutáni veszteségének egy részét a forint: az eurót 268,59 forinton jegyezték a csütörtök délutáni 269,19 forinttal szemben.

Üzleti negyed - 2011.06.23

deviza01A forint eddigi mélypontját a svájci fizetőeszközzel szemben a tavaly szeptember 8-án regisztrált 226,31-es árfolyam jelentette.

gdpMagyarországon az uniós átlag 64 százalékára tehető a vásárlóerő-paritáson számolt egy főre jutó hazai össztermék (GDP), ezzel a tagországok között az alsó harmadban foglal helyet - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatalának kedden nyilvánosságra hozott adataiból.

deviza01A parlament a házszabálytól történő eltérés megszavazása esetén hétfőn szavazhat a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről.

Pénz01Gyengült a forint szerda estére az euró és a svájci frank reggeli jegyzéséhez viszonyítva a bankközi devizapiacon.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite