2021. január 24., - Timót
Keresés a tartalomban
Üzleti negyed - 2011.06.06

ketszazforintEnyhén gyengült hétfő reggelre a forint a legfontosabb nemzetközi valutákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Pénz2Az informatikai konszolidáció részeként az elmúlt egy évben közel 15 milliárd forint kedvezményt ért el a kormány az állam számára a meglévő szerződések felülvizsgálatával.

költségvetésMagas túljegyzés fogadta a két hosszabb lejáratot, amit megemelt értékesítéssel nyugtázott az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki 3-, 5- és 10 éves kötvényaukcióján. A hozamok emelkedtek az előző aukcióhoz képest a két hét alatt végbe ment másodpiaci hozamnövekedésnek megfelelően.

Angela MerkelA német kancellár szerint gond van az egyes államokkal és adósságukkal - túlságosan különbözik az államok versenyképessége.

Üzleti negyed - 2011.06.02

forintEnyhén gyengült csütörtök reggelre a forint a legfontosabb nemzetközi valutákkal szemben a bankközi devizapiacon.

fellegi_tamasEddig azért nem szignózták a kontraktust, mert abban nem jelentek meg a magyar érdekek - mondta a nemzeti fejlesztési miniszter.

tankolásA Mol 6-6 forinttal emeli a hét közepétől a 95-ös benzin és a dízel árát. Emeli bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt.

munkaNőtt a foglalkoztatottság és csökkent a munkanélküliség a február-áprilisi időszakban, a munkanélküliségi ráta 11,4 százalékra mérséklődött az egy évvel korábbi 11,8 százalékról - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn.

Üzleti negyed - 2011.05.23

BenzinCsökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

bank01Nincs valódi verseny a magyar lakás-takarékpénztári piacon - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal. A bankok hatalmas profitra tesznek szert, de a pénztári tagok ebből nem sokat vesznek észre.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite